Az előválasztás most kezdett el igazán érdekelni

2019. június 07. 08:30

Nem mintha Kálmán Olga-rajongó vagy potenciális Kálmán Olga-szavazó volnék.

2019. június 07. 08:30
Pápay György
Azonnali.hu

„A magam részéről teljesen elfogadtam azt a megközelítést, amely szerint a Momentum Kerpel-Fronius indításával két legyet üthet egy csapásra: megőrizheti az EP-választás óta élesebben rá irányuló reflektorfényt, méghozzá anélkül, hogy ezzel beteljesítené a Klubrádió-betelefonálók legszörnyűbb rémálmát, és a kelleténél jobban megosztaná a fővárosi ellenzéket.

Ennél azonban – hajlamos vagyok hozzátenni: szerencsére – bonyolultabb az élet. Ugyanis akad egy másik párt is, amelyik ugyancsak abban érdekelt, hogy magán tartsa azt a bizonyos reflektorfényt – mi az hogy, nagyon is. Ha pedig a Momentum lépését politikailag racionálisnak tekintjük, akkor még inkább annak kell tartanunk azt, hogy a DK felmelegítette a Dobrev-receptet, és Karácsony Gergely mögül kihátrálva egy friss, mégis ismert – ráadásul Gyurcsány Ferenctől ezúttal némileg távolabb álló – női jelölt indításával színesít a versenyt.

Folytatva a vallomások sorát: azok közé tartozom, akik mindezt egyáltalán nem tekintik tragédiának, és az előválasztás ilyetén alakulását nem gondolják „flúgos futamnak”. Sőt, a DK-s jelölt indulásának bejelentése óta érzem úgy, hogy ez az előválasztás nekem is szól.

Nem mintha bármilyen értelemben is Kálmán Olga-rajongó vagy akár csak potenciális Kálmán Olga-szavazó volnék. De ezzel számomra visszamenőleg is értelmet nyert a jelöltlista felborítása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. június 08. 04:12
Kálmán DOMINA Olga minden délután nyilvános önkielégitési gyakorlatokat vezet 16-18 óráig a Nyugati téren. A belépés buziknak dijtalan, heterók Bánó Andrásnál vehetik meg bilétáikat a nyilvános wécésnéni pultjánál 1630 Ft. 40 fillérért....Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát is elfogad Bánóúr...Shalom!
KannibálTatárÚr
2019. június 07. 18:20
Nagyon szeretném már vhol olvasni, hogy mi alapján jelöli az ellenzék a potenciális polgármestereket. Mert hogy egyiket sem képességek alapján, az biztos.
zolizolizoltan
2019. június 07. 16:07
Szerencsére Tarlóst szakember sem győzheti le, nemhogy olyan celebek, mint Puzsér vagy Kálmán.
twist
2019. június 07. 09:21
Egészen elképesztő a magyar ellenzék, összehordtak egy csomó alkalmatlan jelöltet, akiknek fogalmuk sincs a polgármesterségről. Puzsér elmebeteg, Kerpel, Sermer és Kálmán Olga azt sem tudja, hogy néz ki egy polgármesteri iroda. Karácsony pedig "bizonyított", hogy kell tönkreteni egy kerületet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!