Mindenki patkány

2019. április 30. 17:58

Ujhelyi és társai a teljes nyilvánosság előtt vállalják trágár megjegyzéseiket.

2019. április 30. 17:58
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Szokás panaszkodni a magyar közbeszéd színvonalcsökkenésére. Kétségtelen, létező, sajnálatos jelenségről van szó, a kormányt gyűlöletkeltéssel vádoló szocik azonban most szintet léptek, lefele. Nem is akármekkorát.

Persze kitörölhetetlen emlék, ahogy korábbi pártelnökük, Gyurcsány Ferenc kurvaországozik, ám azt ugye technikai értelemben szűk körben mondta, Ujhelyi és társai azonban a teljes nyilvánosság előtt vállalják trágár megjegyzéseiket. Már csak hab a tortán, hogy azzal is vádolják a kormányt, hogy kivezeti az országot az Euró­pai Unióból, miközben ők is tudják, ez nettó hazugság.

A felháborodáson túlmenően ugyanakkor felmerül, ugyan milyen politikai hasznot vár Bangóné köre attól, hogy nemtelen egyszerűséggel rágcsálónak titulál hárommillió embert, a demokratikus választáson kétharmados parlamenti felhatalmazást nyert pártot, illetve a teljes kormányzatot. Vagy ha úgy vesszük: politikai riválisait. Ez a stílus ugyanis, merjük remélni, aligha jelent vonzó alternatívát, pláne hogy ezzel párhuzamosan olyan adok-kapok és vetélkedés zajlik az ellenzéki térfélen, hogy azon szinte már képtelenség kiigazodni.

Eddig is csak annyi volt az ajánlatuk a potenciális választóiknak, hogy ők nem Orbán, egyebet nem hallottunk a Nagy Szocialista Vízióról sem, ám most már legalább azt tudjuk, hogyan tekintenek azokra, akik nem őket támogatják. Ha a legelemibb emberi méltóságot sem tartják tiszteletben, mire számíthatnánk tőlük kormányra kerülésük esetén?
Szerencsére erre a felmérések alapján vajmi kevés esély mutatkozik, pláne, hogy az EP-választás nem is erről szól.
Ritkán fordul elő, ezúttal mégis Tamás Gáspár Miklóssal együtt kérdezzük: miért lehetséges Magyarországon az, hogy egy piszokul szitkozódó (és semmi másról nem nevezetes) gimnazista lányból közéleti sztár válhassék, aki egy közhatalomra igényt tartó párt összejövetelén csillog? Miért lehetséges az, hogy magukat komolyan vevő politikai erők transzparensekre és házfalakra azt írják, hogy O1G?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2019. május 01. 14:59
"Amikor Bayer Zsolt patkányozik (»az összes patkány sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket«), amikor a más véleményen levőket, mint 1. »bűzlő végterméknek«, 2. »drogos kis patkánynak«, 3. »a sajnos az egyáltalán nem ideiglenesen hazánkban állomásozó balos-libsi kreténeknek«, 4. »az emésztőgödör tetején úszkáló nagy darabnak«, 5. »Soros György valaga körüli értelmiségnek« nevezi, akiknek alkalomadtán 6. »szét kell verni a pofájukat«, akkor ezt nem stílustanácsadónak használjuk, hanem elriasztó példaként. Amikor a Fidesz frakcióvezetője az ellenzékre mutatva »állatidomári képességeket« várt a házelnöktől, nem terveztük ezt követendő normaként beíratni a házszabályba. Keményen visszavágni kötelező, utánozni tilos." Aki ismeri a mai orbánista közéletet, az pontosan tudja, hogy nincs még egy olyan mocskos, szaros pofájú alak, mint az elhiresült fidesz alapító alkoholos bajjer zsóti. Bajjerhoz képest Bangóne egy tisztalelkű apáca. Bajjer egy keményen túlfizetett mózes misi udvari propagandista és állítólagos szövegíró. Ebből él. És abból, hogy dől ki a száján a fos...
Pál Pusztai
2019. május 01. 14:44
Már mindenki hozzászól a patkány témához de a patkányokat senki sem kérdezte meg mi a véleményük az egészről.Pedig érdemes lenne. A cicám aki jóba van a környék patkányaival( mert közösen utálják a szomszéd kotorék ebét) azt mondta a patkányok neheztelnek Bangónéra egyenesen sértésnek veszik a párhuzamot.
áfonya
2019. május 01. 04:13
Bangóné szerény képességgel rendelkezik otthoni közegben kapott neveltetést behozta a parlamenti közéletbe .
pollip
2019. április 30. 19:28
Az ellenzék médiája és holdudvara elkezdte átértékelni az eseményeket. TGM és a Jámbor összezavarodott, saját magát hozza nehéz helyzetbe. Újhelyi fogadkozik, hogy hetekig patkanykormanyozni fog, aztán másnap eltünteti a felvételt. Ballib média szörnyek nem nevezi az osztrák alkancellárt és az olasz belügyminisztert, mert Budapestre jönnek. Bangone jól megkeverte azt a bizonyost:-) a ballibet kapkodó kármentesítés kényszerítette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!