Tavaszi zsongás

2019. március 31. 10:27

A piros fejű ember rövid bevezető után rátért a háromhatvanas kenyér méltatására.

2019. március 31. 10:27
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Az ivóban épp egy őszbe hajló férfi tartott valami székfoglaló beszédet arról, miért volt nekünk annyira jó Horn Gyula annak idején, és mennyivel rosszabb ez a mostani mihaszna Orbán-kormány. Ha ő zongorázni tudná a különbséget...

Nem néztem ki zongoristát a szónokból, viszont jó harsányan szavalt, a mondatvégeken fölvitte a hangsúlyt, időnként pedig toppantott egyet spiccvasas cipőjével. A jelen lévő hallgatóság gondterhelten kortyolgatta a sörét, bár morfondírozásra nem sok ideje maradt, merthogy máris szólásra emelkedett egy másik baloldali fogyasztó.

A piros fejű ember rövid bevezető után rátért a háromhatvanas kenyér méltatására, majd boldogult Kádár János hervadhatatlan érdemeit fejtegette. Marosán György munkásságát is beleszőtte az expozéba, mondván, karakán ember volt a Buci Gyuri, ötvenhat decemberében például közölte a sztrájkoló salgótarjáni munkásokkal: nem tárgyalunk – lövünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2019. március 31. 20:35
Nem kell szapulni Pilhált, mert nagyon is létező jelenségről ír! Az egyszerű vörösöknek ez ki van adva, hogy harsányan suttogják a propagandát, minden olyan helyen, ahol úgy gondolják, hogy a vörös vetőmag termékeny talajra talál... Egyszer én is tapasztaltam ilyet, de ott valaki beverte a vörös pofáját és elvágódott a kocsma padozatán! Senki sem kelt a vörös magvető védelmére, tömegverekedés nem tört ki...
afterall33
2019. március 31. 18:47
Kellemest a hasznossal.
tango47
2019. március 31. 17:02
Kár volt szemlézni.
lazio154
2019. március 31. 16:50
Ilyen mesét kitalálni, és még fel is tálalni a bégetőknek! N
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!