Ellenzéki festékszóró

2019. március 06. 10:57

Hétfőn bebizonyítottátok, hogy még mindig van lejjebb.

2019. március 06. 10:57
Baranya Róbert
Magyar Hírlap

„Majd eltelt néhány hét, és más okos gondolat nem jutott eszetekbe, mint hogy kivonulgattok az ülésekről, és elmentek tiltakozni valahová. Végül is, minek dolgozni, a fizut utalják havonta, nem kell érte megszakadni. Már-már szóra sem érdemes, hogy oktatási politikusotok, a kulturális bizottság alelnöke, a néha spiccesen a kamera elé álló Kunhalmi, Bangónéval az oldalán, nem tudja leírni helyesen a »fojtani« szót. Hétfőn utóbbiról az is kiderült, hogy a »minket« szó leírása is gondot okoz neki. Merthogy tegnapelőtt még lejjebb süllyedtetek. Nem értétek be annyival, hogy tiltakozgattok, elkezdtetek rongálni. Végigmasíroztatok a Váci úton, és festékszóróval lefújtátok a kormányzati plakátokat meg az aszfaltot.

Azzal persze már nem foglalkoztatok, hogy nem a plakátokat rongáltátok meg, hanem az azokat tárolóvitrineket. Ezekből egy mozdulattal ki lehet venni a papírt, amelynek helyére lehet, hogy jövő héten egy segélyszervezet támogatást kérő hirdetése kerülne. Nem a kormányt büntettétek, hanem mindenkit. Azzal azért, remélem, tisztában vagytok, hogy ez bűncselekmény, tehát felelősségre fognak érte vonni benneteket.

De vajon mi lesz a következő lépés? Feltépitek a parlamenti üléseket, vagy megvertek valakit a nyílt utcán, mert nektek elegetek van? Sokan mondják, hogy ez az ország megérdemelne egy normális ellenzéket. Nos, az elmúlt nyolc évben az általatok az asztalra letett teljesítmény alapján annyi már biztos, hogy ez nem belőletek fog megszületni...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. március 06. 22:08
Ezek mellé az undorító ripacsok közé, már csak MZP hiányzott.
Laudaricus
2019. március 06. 13:01
Hát igen, egész egyszerűen ilyen ostobák ezek a libsibolsináci képviselők. Nem fogják fel, hogy ezzel az akcióval rongálnak – és ezzel maguk és pártjuk hitelességét is tovább erodálják. Ha szorult volna kis ész beléjük, flegma nyugalommal nézhették volna, hogy mások rongálnak helyettük – de nem, nem akarok nekik tippeket adni. Nagyon szomorú dolog, hogy a magyar országgyűlés kulturális bizottságának alelnöke nem tud helyesen írni...
nyugalom
2019. március 06. 12:19
Alpári senkik!
Peter8811
2019. március 06. 12:03
Nem csoda hogy Bangóné rontott, nem volt bekapcsolva a festékszóróflakonon a helyesírás ellenőrző szoftver. :)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!