Nyílt levél Jámbor Andrásnak

2018. november 04. 16:13

Másoknak – akiktől plagizált – nyilvánvalóan túl sok kurrens gondolatuk volt, hát elvette őket, és szétosztotta a gondolati szegények, azaz önmaga közt.

2018. november 04. 16:13
Tutilblog
Tutiblog

„Akinek sok pénze és anyagi vagyona van, akinek jó könyvekben vagy tanulmányokban megírt, sok érdekes saját gondolata van, akinek több ész, testi erő, testmagasság, egészség vagy szépség jutott az átlagnál, attól el kell venni a többletet, és oda kell azt adni a rászorulóknak.

Ez a plágiumsztori valóban felettébb kínos… lenne, ha nem egy kommunistáról lenne szó. Tehát Zsurzsán nem lopott, csupán tett az egyenlőségért. Másoknak – akiktől plagizált – nyilvánvalóan túl sok kurrens gondolatuk volt, hát elvette őket, és szétosztotta a gondolati szegények, azaz önmaga közt. Nektek ott a Mércénél ilyen helyzetben ünnepelnetek kéne a megvalósuló egyenlőséget. Örülni a társadalmi igazságosság győzelmének. Ehelyett mit tesztek? A magántulajdonra alapuló, kizsákmányoló világ szabályaihoz igazodva meghunyászkodtok, és kitagadjátok a legelvhűbb munkatársatokat. Ráadásul határozatlan ideig nem közlitek a cikkeit. Mit jelent ez a „határozatlan ideig”? Amíg önkritikát nem gyakorol?

Szánalmasak vagytok, András, még kommunistának is hitványak. Ez pedig hatalmas szó, mert eddig azt hittük, hogy a kommunistánál nincs lejjebb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2018. november 05. 11:10
Tutiblog versus Mérce Deathmatch Titánok harca XD
zuriktodor
2018. november 04. 21:06
jaj, szegény bolond kislány... hol fog ezentúl megjelenni?
Yllon
2018. november 04. 20:42
Valahol érthető ennek a Zsurzsánnak a keserve, jól elbánt vele a Teremtő...Buta is rusnya is, nosza el kell venni az okos szépektől a felesleget...Mennyi az elég, ki állapítja meg? Nyilván ő maga...A kivitelezés tekintetében azért adós marad, hogy fog az igazságtétel abszolválódni? A túl okosakat lobotómiának vetik alá, a szépeknek kinyomják az egyik szemét, a túl magasakat amputálják? Most már elküldöm, ha leírtam, de lehet, hogy velünk van a baj, hogy elmebetegek marhaságaival foglalkozunk, értelmezni próbáljuk, hagyni kéne a fenébe az egészet, még röhögni sem lehet rajtuk, annyira szánalmasak...
Zokni
2018. november 04. 20:24
"...kommunistánál nincs lejjebb..." - írja, hogy szidalmazza Szerzőt valahogy, csak ne kelljen indokolni, és mégis minden nyomorult értse... De van lejjebb. Amikor valakinek jobb nem jut eszébe, mint a komcsizás. És a vicc az, hogy épp a gondolattalanságot (?) veti a szemére. Nem látja!? Utána nem olvassa el? Vagy lehet, nemcsak írás-, hanem "olvasástudatlan" is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!