A veszélyes köcsög győzött, a vesztesek sivalkodnak

2018. május 31. 13:03

Bezzegkonzervatív és bezzegkatolikus szobanövények akarják megmérni, mennyire konzervatív és katolikus Milo Yiannopoulos, aki halálos fenyegetéseket kap a radikális baloldal és a radikális iszlám részéről.

2018. május 31. 13:03
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Origo.hu/888

„Tetszettek volna jobb konferenciát csinálni. Lajostól volt pénz bőven.

Csakhogy nem tudtak, és nem a pénz, paripa, fegyver hiánya miatt. És nem is az elnyomó orbáni propagandagépezet miatt, bár a teljes ellenzék a jobbikosokkal együtt sikeresen elsajátította a nyugati baloldalon oly jól ismert áldozati kultúrát: mink, kérem, el vagyunk itt nyomva. Nem. Azért képtelenek bármi ilyesmire, mert nincs ötletük, nincsenek elgondolásaik, nincsenek hőseik, nincsenek karaktereik, akik éles és tartalmas üzeneteket hoznának. Csak a keserűség maradt nekik és a sivatag.

Épp ezért a jól bevált, sértettségből fakadó taktikát alkalmazzák: megpróbálják jelentéktelenné tenni azt, hogy a magyar jobboldalnak vannak ilyenjei: irreleváns, amit mondanak, és hiteltelen figurák. Szebb napokat látott szerkesztőségek lehorgonyoztak az erényfitogtatás mellett, úgy gondolják, mindenki nekik tartozik beszámolóval perplexusaikkal, inkonzisztenciájukkal, tökéletlenségükkel kapcsolatban, az ő színük elé kell járulniuk a gyóntatófülke helyett. Bezzegkonzervatív és bezzegkatolikus szobanövények akarják megmérni, mennyire konzervatív és katolikus Milo Yiannopoulos – az a Milo, aki nap mint nap vásárra viszi a bőrét, és halálos fenyegetéseket kap a radikális baloldal és a radikális iszlám részéről.

Bitch, please.

Ennyi maradt az ellenzéki éttermiségből. A Muppet Show házsártos öregjei, akik szerint nekik születési előjoguk, hogy mindent és mindenkit megítéljenek, és felháborodnak azon, hogy e feltételezett tekintélyüket senki sem ismeri el és senki sem kíváncsi rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. június 01. 13:16
Én ezt a MÁJLÓ nevű igáslovat NEM UTÁLOM. CSAK NEKEM NEM KELL!!!
hentes
2018. június 01. 06:42
Még olyan szinten sem vagytok az echo tévében mint egy köcsög. :-p
alter_ego
2018. május 31. 17:06
Ezek a libsik most már tíz éve szívnak, és még jön négy év. Egyelőre. Dehát már amikor megszülettek, s nézték őket fölülről a szülők, nagyszülő, rokon nénik, mind azt mondta: - Csak sokat szopjon! És lőn...
Hóvirágcsempész
2018. május 31. 16:56
Milo jó arc , a libsik rákfenéje. A szexualitás pedig végképp magánügy .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!