Soros György nehéz élete

2017. december 13. 14:20

Soros úr szabadon inzultálhatja Magyarországot olyan megjegyzésekkel, mint az az idétlen állítás, hogy az Orbán-kormány nem jobb a sztálinista vezetésnél.

2017. december 13. 14:20
The Washington Times
The Washington Times

„Magyarország Orbán Viktor alatt, habár talán gyomorégést okoz Soros Györgynek, nagyon más hely. Van szólás- és vallásszabadság. A választók választhatnak. Magát a mostani miniszterelnököt 2002-ben kitette hivatalából a Magyar Szocialista Párt vezette koalíció.  2010-ben tért vissza a hatalomba a konzervatív Fidesz szupertöbbségével. Ezt a szupertöbbséget egyszer már újraválasztották, és úgy tűnik, megint újraválasztják majd. 

Orbán úr arra kéri a  választókat, hogy válasszanak az ő víziója, illetve Soros csodaszerei és fantáziai között. Ezt nevezik demokráciának a gyakorlatban, amiben Soros úr szabadon mondhat bármit, amit szeretne, Orbán Viktor kormányáról. Akár még kemény dolgokat is mondhat a budapesti belvárosban, és senki nem próbálja meg elhallgattatni. Ez aligha diktatúra, s annak nevezni azoknak a bátor nőknek és férfiaknak a megsértése, akik ki akarták paterolni a szovjeteket az országból 1956 véres és sikertelen forradalma alatt. 

Soros úr nem valószínű, hogy belátható időn belül kifogy a pénzből vagy a szabadságból, azaz szabadon inzultálhatja Magyarországot olyan megjegyzésekkel, mint az az idétlen állítás, hogy az Orbán-kormány nem jobb a sztálinista vezetésnél. Orbánt nyilvánvalóan nem kedveli mindenki – egy szabad ország jellemzője, hogy több dolog közül választhatunk – és jó néhány magyar konzervatív gondolja úgy, hogy Orbán túl nacionalista, illetve túl korporativista. A magyarok szabadon dönthetnek, és Soros György, aki éppenséggel a Trump Elmezavar Szindróma (TDS – Trump Derangement Syndrome) korai áldozatai közé tartozik, szabadon demonstrálhatja, hogy még egy milliárdos is mondhat buta dolgokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. december 13. 23:59
Soros úr szabadon inzultálhatja Magyarországot - és az ellen meg se nyikkannak a libsibolsinácik!
Rugo
2017. december 13. 18:41
úgy tudom ez a lap nem zsidókézben van (95%-a az amerikai médiának abban)
péterx
2017. december 13. 17:09
K.O. , Soros a politikai padlón...
Petykabá
2017. december 13. 15:59
hibátlan
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!