„A bűnnel nem az a baj, hogy nem tetszik a papoknak”

2017. augusztus 01. 08:26

Arra akarlak bátorítani Titeket, hogy teljesen mondjatok ellent a bűnnek.

2017. augusztus 01. 08:26
Hodász András
Hodász András
777

„Tudjátok, azok akik úgy élnek, hogy gyűjtik az apró kis bűnöket, mert azt mondják, hogy »hát ez még belefér, ez meg apróság, meg hogy akkora szent amúgy sem lehetek«, azoknak a végén már akkora lesz a számlájuk, hogy nem fogják tudni kifizetni. Arra akarlak bátorítani Titeket, hogy teljesen mondjatok ellent a bűnnek. Teljesen.

A bűnnel nem az a baj, hogy nem tetszik a papoknak. Ez nem a mi faksznink. A bűn a te életedben a Szentlélek munkáját akadályozza: gondoltál már erre? Ha a bűnre mondasz igent, akkor Istenre mondasz nemet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. augusztus 01. 22:52
Mindenki bűnös. Kivéve a Szentlélek. És a gyevi bíró.
1120
2017. augusztus 01. 18:21
A saját bűnnel (vagy annak nevezett "valamivel") való túlzott foglalatosság elmezavarhoz vezethet! Amikor pl. kiskamaszként elkezdi valaki a rendszeres önkielégítést (ami ebben az életszakaszban kb. olyan természetes, mint az orrfújás), akkor semmiféle bűntudattal nem szabadna traktálni!
nolite mirari
2017. augusztus 01. 15:04
Istennek hála!!! hogy a Mandi ilyeneket is szemléz! "Akinek van füle, hallja meg!"
Csomorkany
2017. augusztus 01. 10:39
Hámondjuk a rossz hír az, hogy nem csak a végén, hanem már ma akkora a számlánk, hogy nem tudjuk kifizetni. Jézus Krisztus végtelen értékű áldozata az, ami kifizeti helyettünk. Ettől még igaz, hogy aki felelőtlenül éli a napjait, Jézus Krisztussal nem törődve, az Isten barátságáról mond le, és úgy sokkal nehezebb bármi értelmet fölfedezni az életben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!