Futballmenedzserek

2017. augusztus 24. 06:34

Ha az orosz multimilliárdosok és a katari emírek nívója elérhetetlen is, regionális minikrőzussá miért ne hízhatna az Orbán-kompánia?

2017. augusztus 24. 06:34
Gazda Albert
Magyar Nemzet

„De mi lehet a nagy-nagy cél akkor, amikor a határon túli klubokat és akadémiákat is – Munkácstól Eszékig, Szeredától Szerdahelyig – egyre lendületesebben szórják meg milliárdokkal? Tán csak nem a lopakodó nemzetegyesítés?

Komoly dolgokkal ne tréfáljunk. Amúgy is volna itt még néhány lehetőség. Kettő, mert a harmadikkal – miszerint ezek is kifizetőhelyek lennének – nincs kedvem foglalkozni. Az egyik: az odaáti tehetségek felfedezésével és átszippantásával hosszabb távon mégiscsak javítható lenne a minőség. Lám, a magyar jégkorong sikereiben is mekkora szerepet játszottak a székelyek. A másik: maga a miniszterelnök és farvizén a többiek – lőrincestül-sesztákostul – igazándiból futballmenedzserek szeretnének lenni. Nem csupán lélekben, konkrétan is. Jönni-menni, adni-venni, meccset nézni, szurkolni, szotyolázni, pénzt keresni, élni boldogan. Ha az orosz multimilliárdosok és a katari emírek nívója elérhetetlen is – az államkassza tartalma köztudomásúlag nem kimeríthetetlen –, regionális minikrőzussá miért ne hízhatna az Orbán-kompánia? Nem is járnánk rosszul – persze főként akkor, ha ez lenne a főállása a társaság összes tagjának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. augusztus 24. 14:37
Gazduram!! Az államkassza tényleg nem kineríthetetlen,de most és néhány éve remekül működik.Felminősítések, állampapír kereskedelem,javuló adómorál......................soroljam?? Ha a kákán csomót akar keresni,forduljon a Jobbikhoz. Ott van bőségesen.Most még megtűrik,de a választási vereség után bizony új helyet kell keresnieA talpnyalókat/pláne pénzért/ők is utálják!!
Mich
2017. augusztus 24. 12:18
A simicsicska a sportot támadja - a libsibolsinácik nagy örömére...
Mystes
2017. augusztus 24. 10:10
kedves gazda albert, az oroszok és a katariak mikor értek el olyan eredményeket a fociban, mint mi? úgyhogy, nem minden a pénz! - még akkor sem, ha te mindent azzal akarsz magyarázni...
quiet
2017. augusztus 24. 09:28
Mazda... ez a nulla alatti szint... meddig bírod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!