Az álomgyilkos Corbyn

2017. augusztus 07. 20:20

A választási eredmények után megerősödött Corbyn párton belüli pozíciója, ez most ismét erodálódni látszik.

2017. augusztus 07. 20:20
Földi Bence
Magyar Nemzet

„Hiába van igaza a Munkáspártnak abban, hogy olyan ígéretet kérnek számon rajtuk, amely valóban el sem hangzott, a közvélemény előtt mégis úgy tűnik, hogy a korábbiakkal ellentétes véleményen vannak. Emiatt a diákok ismét becsapva érezhetik magukat (ki is figurázta őket néhány komikus), hiszen megbíztak egy politikai vezetőben, aki – a tory retorika szerint – az első adandó alkalommal cserben hagyta őket. Pedig az egyetemi hallgatók számára égetően fontos témáról van szó: mire egy diák elvégzi az egyetemet, forintban számolva 17 milliós adósságot halmoz fel.

A hallgatók »cserben hagyásának« hosszabb távon a közvélemény-kutatásokban is lehet nyoma. Fontos az is, hogy bár a választási eredmények után megerősödött Corbyn párton belüli pozíciója, ez most ismét erodálódni látszik. A szakszervezetek egyre hangosabban kritizálják a pártelnököt amiatt, hogy ragaszkodik a lassan tarthatatlannak látszó állásponthoz, a kemény brexithez. Igaz ez a párton belüli progresszívokra is, azokra, akik Tony Blair volt miniszterelnök mára meghaladott elvei szerint politizálnak. Corbynnak tehát nem elég ölbe tett kézzel várnia, hogy May megbukjon. Sokat kell még dolgoznia, ha vezetni akarja az Egyesült Királyságot. Nem lesz egyszerű elérnie.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. augusztus 08. 11:55
Corbyn épen olyan mindennel megalkuvó mint minden szoci,libsi,zöld,komcsi,.........................szóval balkezes, mint európai társai.Pusztán azért ,hogy az általuk fő vonulatnak tartott trendből KI NE LÓGJON!! Ők ezt nevezik INTERNÁCIONALIZMUSNAK!!
hunnia
2017. augusztus 08. 06:10
Olyan, hogy Soft Brexit nincs. A Soft Brexit nem Brexit. Vagy kilép a UK vagy nem. Nem lehet kilépni és a közös piacban maradni.
Mich
2017. augusztus 08. 01:02
G.
NemSzűrt
2017. augusztus 07. 20:55
Ez a szar megfordult a Mandiner szerkesztőségében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!