Házi feladat

2017. július 26. 14:17

A „házi feladat” pedig nem könnyű. Röviden: el kell oszlatniuk például a választókban azt a hiedelmet, hogy a Szociáldemokrata Párt korrupt.

2017. július 26. 14:17
Bogdán Tibor
Maszol

„Lám, szegény kormánypárti honatyáink még a megérdemelt vakációnak sem örvendhetnek – nem is tudjuk, lesz-e idejük elkölteni megnövelt jövedelmeiket. Liviu Dragneától vakációs »házi feladatot« kaptak, amelynek nyilvánvalóan eleget is tesznek, akár csak a példamutató kisiskolások.

A »házi feladat« pedig nem könnyű. Röviden: el kell oszlatniuk például a választókban azt a hiedelmet, hogy a Szociáldemokrata Párt – és főleg vezetője – korrupt, csak a hatalom érdekli, kizárólag személyes és csoportérdekeket szolgál (amiért viszont bármire képes), és el kell hitetniük, hogy a párton belül nincs diktatúra, a hat havonta változó kormányok pedig csakis és kizárólag a népet szolgálják.

Nehéz, nagyon nehéz feladat ez, főleg, hogy a pártelnök, Liviu Dragnea szerint még Soros György is a rosszhírét kelti állítólagos brazíliai üzletei kapcsán. A kormánypárt honatyáknak meg kellene például hihetően magyarázniuk, hogy az állami alkalmazottak fizetése helyett miért a sajátjukat emelték meg. Persze, a hiteles magyarázat egyszerű, ők is jól tudják: a »terülj-terülj-asztalkám« kormányprogrammal csak átrázták a választókat; de nem hinném, hogy ez valaha is megmondanák. Hát, csak ki kellene fundálni erre valamilyen választ…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!