Hisztéria, hírhamisítás, haszonlesés: a kampusz-erőszakról

2017. július 27. 10:40

A nyíltan vállalt férfigyűlölet önmagában nem magyarázza a többezernyi tönkretett életet.

2017. július 27. 10:40
Berengar
Férfihang

„A kampusz-erőszakkal való riogatás kapcsán az amerikai sajtó nem polkorrekt része valóságos járványról, tömeghisztériáról beszél. A nyíltan vállalt férfigyűlölet önmagában nem magyarázza a többezernyi tönkretett életet – csak ott lehetséges tömegeket meghurcolni, ahol ezt lehetővé teszi a bürokrácia és a férfiak önvédelmi képességének hiánya is. Súlyos felelősség terheli az amerikai egyetemek adminisztrátorait, mivel engedtek a feminista lobbinak, s bevezették az »addig bűnös, míg ártatlannak nem bizonyul« elvét. Elképzelhető-e ugyanez a forgatókönyv hazánkban? Mi az, hogy… nagyon is! Az Eötvös Loránd Tudományegyetem vezetése elengedhetetlennek tartja,  hogy »az ELTE ne belesimuljon a magyar gyakorlatba, hanem kivételként és modellként viselkedjen a nemi – és minden más – esélyegyenlőség biztosításában és a diszkrimináció és erőszak megelőzésében.« 

A megoldás: ellenkampányt kell indítani. Míg nem késő, fel kell hívni a közvélemény figyelmét a hamis statisztikai adatokra, az importfeminizmus képtelenségeire. Mint az elsőként említett cikk sorsából kiderül, a fake news média nem legyőzhetetlen. A lényeg: ne hagyjuk, hogy defenzívába szorítsanak. – Akár a szervezetlen, decentralizált mozgalomban, akár a szervezett férfimozgalomban tevékenykedve, de minden férfinak morális kötelessége felvenni a küzdelmet a férfigyűlölet és a férfiellenes társadalmi kampányok ellen.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
degeczivan
2017. július 27. 18:43
Elég jó úton haladunk mi is. Importfeminizmus, ez jó szó, megjegyzem:)
raber
2017. július 27. 14:15
Ajánlom az érdeklődők figyelmébe az "Ösztöndíj a pokolba" című könyvet. Sajnos a szerző nevét elfelejtettem, magyar önéletrajzi regény. A fiatalember valamelyik magyar egyetemen tanított irodalmat- soha többet nem kerülhetett vissza az oktatásba-, válófélben megismerkedett egy dilis nővel, aztán 3-4 hónapot töltött vizsgálati fogságban, mire nagy nehezen tisztázta magát egy méregdrága ügyvéd meg a család segítségével. Nagyon tanulságos!
atila68
2017. július 27. 13:34
Akkor most ne engedjem előre a liftben, ne nyissam ki neki a kocsiajtót, ne segítsem fel a kabátját, ne vigyem fel a lépcsőn a kerékpárját, ne dicsérjem a haját, a szemét, a mosolyát, a ruháját?
Balango
2017. július 27. 13:08
Egy alkalommal vacsorázni voltunk egy igen drága helyen. Budapesten. Egy baráti házaspár hívott meg, mindketten a pénzvilágban - multiknál - dolgoztak vezető beosztásban. A sommelier nő volt, mégpedig csinos és kedves, és én mondtam neki valami bókot. (Nota bene, a feleségem jelenlétében.) A sommelier távozta után, észleltem, hogy fagyos lett a hangulat. Kérdeztem, hogy mi a baj, mire a barátaim felvilágosítottak, hogy nem lett volna szabad ilyet mondanom, mert ez zaklatás. Nem igazán tudtam mit kezdeni a helyzettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!