Viktor és Bözsi néni Emlékországban - az év legszomorúbb videója

2017. május 06. 12:44

Nem az állam, vagy a nyugdíjkassza, de még csak nem is a kormány. A Miniszterelnök Úr maga emel, egyes szám első személyben nyugdíjt.

2017. május 06. 12:44
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Alfahír

„Bözsi néni szereti Orbán Viktort, hálás neki a múltkori 1,6 (egy egész hat tized) százalékos nyugdíjemelésért. A kormányfő még azt is kilátásba helyezi, hogy, »ha úgy vannak a számok«, akkor még idén

    »emelek megint«

Nem az állam, vagy a nyugdíjkassza, de még csak nem is a kormány. A Miniszterelnök Úr maga emel, egyes szám első személyben.

Bözsi néni szeretné, ha minden évben lennének választások, mert

    »olyankor egy kicsit mindig emelnek a nyugdíjon«.

És itt facsarodik össze a szív, és szorul ökölbe a kéz.

Mert Nagygéc nem csak egy halálra ítélt kis falu – hanem ennek az egész, halálra ítélt, nyomorult országnak, ennek az aljas és álszent rezsimnek a tökéletes, iszonytató jelképe.

Ahol az uniós százmilliókból nem út, nem gáz és vízvezeték épül – hanem emlékpark.

Ahová időnként lekanyarodik a főútról egy-egy Audi a NER elitjével. Szippantanak egy jó nagyot a romlatlan, tiszta falusi levegőből, aztán teli torokból elbömbölik a Himnuszt, meg a Boldogasszony Anyánkat a gyönyörű (tényleg gyönyörű) Megmaradás Templomában – körülöttük meg mélyen hallgat a magyar nyomor skanzenje. Aztán hazamennek, és rohadtul büszkék magukra, hogy milyen jó kereszténymagyar emberek, hiszen mégis csak adtak valamit a falu egyszerű népének, és még Bözsi néni malacait is megtekintették.

Így lesz egész Magyarország egyetlen, szép, kifogástalanul kivitelezett, uniós pénzből épült emlékpark.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. május 07. 18:58
Elképesztően tökéletes látlelet,köszönet érte!!
Bolond Istók
2017. május 07. 17:07
Meglepően kevés sorosozás volt... Sorosozással indult... írják a Mandi szerzői ha valaki Soros Györgyről mond véleményt. Ez akkor most egy orbánozás? Fekete Győr május elsejei beszéde orbánozás volt? Érdekes, hogy nem láttam még egyik Mandis ellenzéki témájú riportban és ellenzékivel készített interjúban sem, hogy: Meglepően kevés orbánozás volt... Orbánozással indult... Miért nem?
szotyiratöbbpénzt
2017. május 07. 12:45
Az aranyos, naiv Bözsi néninek őszintébb lenne a mosolya, ha az 562 millióból valami normális infrastrukturális beruházást kap Nagygéc, s nem (csak) egy emlékközpontot kilátóval. Esetleg lenne vezetékes víz, térerő (ahogy e cikk alapján nincs: https://www.szabadfold.hu/aktualis/a_legmaganyosabb_falu) és normális közvilágítás stb. Az egyetlen értelmes beruházás a templom felújítása volt ebből a pénzből, a többi huszadrangú.
írmag
2017. május 07. 11:05
Balgáék! Ki jelenthetne ki felelősen még az országban egy ilyen mondatot? Ő a legtöbb magyar információ tudója, de lehet támadni is, mint az látszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!