Felírják

2017. január 11. 07:41

És egyébként ezek tényleg nem értik, miképpen lehetséges, hogy még a neonácik is népszerűbbek lesznek náluk. Nem értik, és nem is fogják megérteni.

2017. január 11. 07:41
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Nem árt persze adni a látszatra. Ha már itt van ez a New York-i egyezmény, ez a kőkorszaki, akadékoskodó, szőrszálhasogató marhaság, akkor tegyünk úgy, mintha a kurvák nem is kurvák lennének, hanem például nővérek. Fluffer nővérek és bevégző nővérek. Sokkal jobban hangzik majd, és a szabadságon sem esik csorba. Ez a szép új világ úgyis ebben a legjobb, a látszatok fenntartásában, a képmutatásban. Ezért szűnt meg például a titkárnő mint fogalom, és ezért nevezik Jucikát, aki továbbra is a kávét főzi manapság managerasszisztensnek. A culáger pedig hamarosan átlényegül »átviteltechnikussá«, a tróger pedig eztán franciásan »trozsőrnek« ejtendő, vagy 444-es és narancsos újságírónak.

Amúgy pedig, mivel a szabadságot állandóan tágítani kell, ideje elindítani mozgalmunkat, hogy államilag finanszírozott kurva (nővér) ne csak az idősotthonokba járjon, hanem az iskolákba és a munkahelyekre is. Ugyanis mindennél jobban gyűlöljük a diszkriminációt. És, ismételjük, egy frankó ingyenkufirc kifejezetten jót tesz a diákok és a középkorú, öntudatos, -dolgozó és szabadságra vágyó tömegeknek is. És ha kérhetnénk, ezentúl írja fel a legközelebbi doktor úr receptre azokat a kolleginákat is, akiknek a fényképét és nevét bemutatjuk. Hogy csak oda kelljen szólni a folyosón, miszerint „Manyika drága! Maga fel van írva nekem!”.

Amúgy a németek Zöld Pártja még nem a szabadság legfelső foka.

Ne felejtsük el, néhány hónappal ezelőtt a svéd liberális párt ifjúsági tagozata azt a törvényjavaslatot nyújtotta be a parlamentnek, hogy legalizálják a nekrofíliát és a testvérek közötti szexet. Hiszen felnőttek vagyunk, vagy mi, csak el tudjuk dönteni, mi a jó nekünk!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. január 11. 15:52
Nem olvastam végig a kommenteket, ezért meg kérdezem: közgyógyos érdeklődött-e már a lehetőségekről?
kulakman
2017. január 11. 13:04
De azért ,hogy klasszikust is idézzünk "segg a jövő pinája", na ez lesz az új szabadság , ja nem ez már van ez lassan kimegy a divatból!! Megjegyzem gyermek, azaz a jövő csak és kizárólag hagyományos úton azaz egy férfi és egy nő kapcsolatából , nevezzük nevén házasságából születhet, és ez jó törvény, hasznos törvény!
dakotasámán
2017. január 11. 12:47
"A németországi Zöld Párt egyik szóvivője azt mondta, hogy a beteg és rokkant emberek visszakérhetnék az igénybevett szexuális szolgáltatások árának egy részét." bazmeg zsoca, rossz lóra tettél, amikor szlovák rendszámra váltottál, németre kellett volna. ezt nem láttad előre ? akkor mit prédikálsz a jövőről ? ja, az irigység és a gyűlöletfaktor beindult. bazmeg, a német államnak még erre is futja. tudod, ahol nem rabolnak le mindent, ott még a rászoruló állampolgároknak is jut valami a földi jóból. ha valami problémád van, reklamálj a mutyikirálynál, hátha megkönyörül rajtad és kapsz egy bérletet valami masszázs szalonba, kiégettségedre és romló szellemi állapotodra tekintettel.
Text adósság
2017. január 11. 12:33
Emlékeztetőül! "Legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát a Liberala ungdomsförbundet (LUF) stockholmi szervezete, írja az Independent a svés Aftonbladet nyomán. A 19 parlamenti mandátummal és két EP-képviselővel rendelkező svéd Liberalerna (Liberálisok) ifjúsági szervezetének fővárosi csoportja vasárnapi éves közgyűlésén döntött úgy, hogy támogatja a 15 évesnél idősebb testvérek közötti, közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolat engedélyezését, mint ahogy azt is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen arról, hogy halála után büntetőjogi következmények nélkül lehessen közösülni a holttestével."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!