Pont arról hazudik a TV2, ami az egyetlen felemelő dolog volt a Kossuth téren

2016. október 24. 14:08

Szomorú, hogy a hangulat- és gyűlöletkeltés kedvéért sikerült egy amúgy jó sok szempontból vitatható esemény egyetlen vitán felül pozitív elemét meghamisítaniuk.

2016. október 24. 14:08
Szily László
Szily László
444

A gyanakvó néző fejébe persze azonnal szöget üthet, hogy ha ez az állítás igaz, akkor azt miért nem illusztrálja semmi a videótudósításban. Főleg, hogy nehéz lenne markánsabb és propagandaszempontból hatásosabban felhasználható felvételt elképzelni annál, mint amelyiken balosok tömegével sípolnak a Himnusz alatt.

Velem együtt a 444 három munkatársa is végig, így a himnusz elhangzásakor is ott volt téren, két csapatra oszolva. Én a Néprajzi Múzeum előtt, a hatalmas épület Alkotmány utca felőli sarkától úgy 50 méterre északra mozgolódtam, a Plankó-TBG videós páros az Alkotmány szájának túlfelén, a Földművelésügyi Minisztérium előtt. Vagyis ott helyezkedtünk el, ahol a többezres tömeg síppal tiltakozó kisebbik fele, hiszen itt lehetett letudósítandó eseményekre számítani. Ennek megfelelően a tér átlagánál is jobban hallottuk a tiltakozókat. Annyira, hogy Orbán és Duda beszédéből konkrétan egy hangot sem hallottam a körülöttem sípolóktól.

Az én környékemen egyáltalán nem fütyült senki a himnusz alatt, sőt éppen az volt az egész esemény slusszpoénja, hogy a himnusz alatt hirtelen leállt az addigi sípolás-skandálás-lökdősödés-verekedés-hepajkodás. Pedig még maguk a fütyülők sem feltétlenül erre számítottak. Az előttem demonstráló Hétköznapi Csalódások-rajongók egyike például a Himnusz előtt aggodamasan körülnézett, miközben jó hangosan azt sóhajtotta, hogy

»Remélem egyik hülye sem fog fütyülni közben.«

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. október 25. 13:12
Fütyültek az egész ünnepség alatt, hol kevésbé, hol intenzíven.Juhász perli a miniszterelnökséget mert nem fütyülhetett közvetlenül a dobogó előtt. Esetleg utána kicsit kalapozhatott is volna, sajnos a tiltással együtt ez is a kútba esett..Tőle minden esetre azért nem kell tartani sokáig..Gyurcsány majd tesz róla, ugyanis neki többet árt mint Orbánnak..
VakzKommondor
2016. október 25. 10:51
A mi pénzükön vették maguknak! Úgyhogy azt mondanak amit akarnak!!! JÓ?????
Andai Gábor
2016. október 25. 08:57
Hazudik.
smarton
2016. október 25. 08:21
"Szomorú, hogy a hangulat- és gyűlöletkeltés kedvéért" Nem véletlenül a sípolók mentek hangulat- és gyűlölködést kelteni a nemzeti ünnepen??? Nem véletlenül a szemetelők akarják a mocskos kacatjaikkal a Szabadság teret "hangolni"???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!