Szégyelltem a Schiffer nevet, amikor András szemkilövetőkről hadovált!

2016. szeptember 05. 13:21

Amikor az unokaöcsém először beszélt nekem a pártszervezési terveiről, csak annyit mondtam neki: „Na ne!” Interjú.

2016. szeptember 05. 13:21
Schiffer Anna
Nyugati Fény

- Hogyan érinti, hogy András rendszerint elképesztő indulattal beszél a baloldalról, eközben barátságos és nyitott a szélsőjobb irányába?

- Az új párttal nyilván igyekezett önálló arculatot kialakítani. Hogy ehhez miért volt szükség részéről a gyűlölködésre, miért volt szüksége a Jobbik felé tett lépésekre, a mai napig nem tudom. De azt gondolom, ez az LMP-n belül sem kapott egyértelmű támogatást, hiszen hamarosan szakadtak. És talán a kétkulacsos politizálása miatt kellett lemondania is. De ezt nem tudhatom biztosan, hiszen nem vagyunk beszélő viszonyban. (…)

- Nagy vihart kavart, amikor Schiffer András a Budaházy-ítélet kapcsán egy szóval nem ítélte el a bűnöst, de kapásból Morvai Krisztina tempójában »szemkilövetőzni« kezdett. Ezzel sikerült összemosnia szándékos terrorcselekményeket a rendőrség szakmai hibáival, ami nonszensz. Hogy érezte magát ekkor?

- Amikor Budaházy kapcsán »szemkilövetőkről« beszélt, egy pillanatig szégyelltem, hogy azonos a vezetéknevünk. De később arra gondoltam, hogy több Schiffer viselte ezt a nevet, akikre büszke vagyok, mint a felejthető dr. Schiffer András, mert a puha gerincűek felejthetőek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. szeptember 06. 14:56
Én inkább Schiffer Antalnak nézem!
kostelek
2016. szeptember 06. 11:27
Schiffer Anna;Panni,te még zsidónak is visszataszító vagy.Arcodról nem a "Nyugati Fény"ragyog,hanem Judea sötétsége.Menj árnyékba ott kevésbé látszol.
kérdés
2016. szeptember 06. 10:59
"Családi „fertőzöttség” a politika iránti érdeklődésem, sokkal több figyelmet fordítok a napi politikára, mint ami „egészséges”. " - állítja. Jobb lenne, ha a családi fertőzöttség nem a ki_mikor_kit_rekeszt_ki_szembeköpősdi huzavonában, hanem az elfogadás gyakorlásában nyilvánulna meg. Szelíd szóval egy nagyi is többet elér, tudhatja akár...persze, ha megvan a jószándék. Együtt kell tudni élni itten -ahogy az időjárással is- a Kárpátok medencéjében, egymás mellett. Békésen. Nem pedig állandó harcra és kilökdősésre kihegyezve. Ha ez a hozzáállás lenne a Nyugati Fény, akkor milyen a sötétség?
Mutimi
2016. szeptember 06. 09:59
Schiffernek sem lehet könnyű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!