Erdélyizett egy jóízűt a Magyar Narancs

2016. szeptember 27. 10:44

Az említett lapnál, úgy tűnik, a politikai korrektség jegyében már csak egyetlen népcsoportot lehet büntetlenül megbélyegezni, ilyen lekezelően, arrogáns és sztereotip módon említeni: a „határon túli” magyarokat.

2016. szeptember 27. 10:44
Papp Attila Zsolt
Főtér.ro

„A valaha szebb napokat látott Magyar Narancsnak régebb sem kellett a szomszédba mennie egy kis románozásért vagy határontúlizásért, emlékezetes volt például, amikor Miskolc erdélyi származású polgármestere kapcsán a külhoni maffiától féltették az észak-magyarországi várost – meg általában a betelepülőktől, akik az éj leple alatt átveszik a hatalmat azokban az anyaországi közösségekben, amelyeket ellepnek.

És most itt van a legújabb, szerkesztőségi szignóval ellátott szösszenet, amelynek már a címe is hibátlan: A legújabb csodafegyver a migránsok ellen: erdélyi testvéreink; a felvezető ezt még fokozza egy cseppet: Vajon mennyiért góbéskodnak, bocs, korteskednek?

Mindezt megfejelik egy olyan címlapképpel, amely egy kucsmás, nagybajszú bácsit ábrázol szavazás közben. (...)

Az említett lapnál, úgy tűnik, a politikai korrektség jegyében már csak egyetlen népcsoportot lehet büntetlenül megbélyegezni, ilyen lekezelően, arrogáns és sztereotip módon említeni: a »határon túli« magyarokat, különösen a székelyeket, de mindegy is, ezek mind ugyanolyanok.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemlibbant
2016. október 10. 09:56
Nem kell liberálnáci szennylapokat olvasni.
Rideg Planeta
2016. október 10. 09:56
A magyar narancs egy súlyosan antimagyar lap, azért fizetik őket, hogy gyűlölködjenek a magyarok ellen. Határon belül a magyar érzelmű embereket primitivnek, butának provinciálisnak állitják be, a határon túliakat pedig (23 millió)románnak. Aztán csodálkoznak meg felháborodnak, hogy vajon a magyar nép miért hergelhető pl a migránsok ellen.
Paxillus
2016. október 10. 07:29
Ez lett volna a fideszből is ha nem veti ki magából a liberális vonalat! Én is a csonthülyék között voltam, aki benyalta az SZDSZ antikommunizmusát, ami direkt a részünkre gyártott nagy átverés volt. Ezek után könnyű volt otthagyni azt a szemét bandát egy életre a liberalizmusnak nevezett demagógiával együtt. Ehhez tartozik most a MN. A 3. 2/3-ad után lehet hogy Soros is megunja majd a támogatást, mert ő a szabadságexportért' pénz importot szeretne kaszírozni és majd kiszáll belőlük. Lassan de biztosan őröl az idő malma. Először a párt, aztán az azt körülvevő hmmm... kihagyom.
noMores
2016. október 09. 19:23
Mint falat kenyer, ugy kell orbannak Erdely. Es az erdelyiek "jol" szavaznak, ahogy a Kedves Vezeto elvarja toluk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!