Lauder ordasan hazudik

2016. július 20. 16:17

A Zsidó Világkongresszus vezetésében a magyar zsidóságot sikerült diszkriminálni. Ez talán nem is véletlen: Lauder rágalmairól értesülve a Mazsihisz közleményben állt ki a kormányzat mellett.

2016. július 20. 16:17
Csontos János
Magyar Idők

„Alig hihető pedig, hogy ne értesült volna arról: a Franciaországot sújtó terrorcselekmények között olyan is akadt, amikor a zsinagóga előtt lőttek le zsidó gyermeket és felnőtteket, az alijázási kedv pedig minden rekordot megdönt a felvilágosodás hazájában. Lauder szerint viszont a Jobbik neonáci párt (nem az, s ha voltak is kínos vezetői, épp mostanság végez átfogó portfóliótisztítást), miközben Nyugat-Európa, illetve az elnök úr hazája, az Amerikai Egyesült Államok a szent szólásszabadság nevében eltűr ilyen szerveződéseket.

Azonkívül Lauder szerint hazánk elkezdett szobrokat (sic!) állítgatni Horthy admirálisnak, aki szerinte náci volt (nem volt az), sőt Magyarország az alkotmányát is átfogalmazta, kivéve belőle a holokauszt szót. A magyar alkotmányból ezt természetesen nem lehetett kivenni, mert soha nem is volt benne. A náci jellegről lehet szubjektíven vitatkozgatni, a tényekről viszont nem: Lauder ordasan hazudik.

Őrült beszéd, de van benne (üzletpolitikai) rendszer. Ám amíg a hazánkat szintén gyakorta gyalázó, ugyancsak amerikai állampolgárságú Soros György maga szerezte a vagyonát, Laudernek a nyakába szakadtak a parfümös mama dollármilliárdjai: talán innen ez az orrfacsaró illat. Lauder kétségkívül nem tudatlan vagy alulinformált: jól tudja, hogy amit mond, az nem igaz. Ez pedig nem holmi magánügy, hiszen a legbefolyásosabb zsidó világszervezet élén áll: fogadta már a pápa, Merkel kancellár, Gyurcsány Ferenc, tengerentúli látogatása alkalmával pedig Orbán Viktor is reggelizett vele, sőt a büszke zsidó vezető mosolyogva együtt fényképezkedett a most lényegében lenácizott magyar kormányfővel.

A Zsidó Világkongresszus vezetésében Európából van brit, német, ukrán, sőt még cseh is, ám a sokkal jelentősebb lélekszámú magyar zsidóságot sikerült diszkriminálni. Ez talán nem is véletlen: Lauder rágalmairól értesülve a Mazsihisz közleményben állt ki a kormányzat mellett. Ők azok a honfitársaink, akiket és akiknek a felmenőit Budapesten a holokausztban bűnrészes Horthy a deportálások átmeneti leállításával mégiscsak megmentette. Horthy-szobor egy volt, mégpedig nem közterületen, hanem egy templomban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. július 21. 12:55
Offshore lovag tóni is ordasan hazudik: „DE MIT IS KÉNE TISZTÁZNIA ROGÁNNAK? Rogán Antal volt V. kerületi polgármester, jelenleg a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter pert indított Juhász Péter V. kerületi önkormányzati képviselő, az Együtt párt társelnöke ellen, mert az azt írta róla, hogy egy bűnöző. A tárgyaláson erre Juhász beidéztette tanúnak Portikot, hogy alátámassza: Rogán szerinte tényleg bűnöző. Portik pedig ezt meg is tette azzal, hogy azt mondta, egy belvárosi Fidesz-irodában tízmillió forintnyi eurót adott neki egy zacskóban az áron alul eladott önkormányzati ingatlanokért cserébe. A botrányt hevítette, hogy ezt követően a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1TV-nek adott exkluzív interjúban arról, hogy amikor a bíróságon Rogán nevét felhozta, csak kinevették. Azt is elmondta, Rogán Antalnak állítólag minden szezon elején négymillió forint kenőpénzt kellett fizetniükazért, hogy a belvárosi teraszok kinyithassanak. A nyilatkozat után a Miniszterelnöki Kabinetiroda állítólag feljelentést tett az N1TV ellen.” http://alfahir.hu/ki_nevet_a_vegen_nagyon_kinos_a_fidesznek_rogan_antal_botranya
catalina9
2016. július 21. 07:45
Sulamit Aloni volt izraeli oktatási miniszter az antiszemitizmusról: “- Ez egy trükk, mindig használjuk. Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában – a szerk.) kritizálja Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. ....” Aztán jött a Zsidó Kongresszus, direkt Budapestre, mert hogy dübörög az antiszemitizmus. Jött Lauder úr, de nem kérdezte a magyar zsidókat, hogy is vagytok ti itt üldözve? Hát persze, hogy nem, hiszen kiderülhetett volna, hogy sehogy. Márpedig Lauder úr előre megmondta, hogy itt bizony ő antiszemitázni fog. ".. és „Moshe Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke nyomás alá helyezte: vagy ELÍTÉLI Magyarországot, vagy nem garantálja a szervezete támogatását”. És Lauder úr elítélt. Pechjére Orbán átlátott rajta és jó előre "válaszolt" egy zsidó újságban, amit azonban Lauder úr figyelmen kívül hagyott. ... Lauder úr nem tehetett mást, bocsánatot kért. No erre nem számított a "mértékadó" média. "..míg az Orbán Viktor miniszterelnök beszédét ért kritikákról 42 !!! cikk számolt be, addig Ronald S. Lauder WJC-elnök bocsánatkérését mindössze HÉT !!!! külföldi portál ismertette.
Mich
2016. július 21. 00:06
Vajon lesz-e ennek (a Lauder-féle hazudozásnak) KÖVETKEZMÉNYE a Zsidó Világkongresszusban...? Vagy ha 'mi emberünk' fingik, az nem büdös...?
azadi
2016. július 20. 23:50
Elég egyszerű ez. Reb Lauder megteszi a tőle telhetőt és a rá hárulót azért, hogy pszichésen destabilizálja és kollektív alijára bírja a hazai zsidó népességet.De..hol él? - ma jött le a falvédőről ez az ember?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!