Mindenki megőrült a magyar UNICEF-nél?

2016. május 22. 09:02

Ritkán fordul elő, hogy egy, a gyerekek segítésére létrehozott szervezet ártson igazán a gyerekeknek, az meg pláne, hogy ez épp a világ legnagyobb ilyen szervezete legyen: az UNICEF.

2016. május 22. 09:02
Miklósi Gábor
Index

„Ritkán fordul elő, hogy őrjöngve rohangáljak a szerkesztőségben, most mégis kényszeríteni kellett magam, hogy visszaüljek a géphez, és megírjam ezt a beszámolót. Merthogy az is ritkán fordul elő, hogy egy, a gyerekek segítésére létrehozott szervezet ártson igazán a gyerekeknek, az meg pláne, hogy ez épp a világ legnagyobb ilyen szervezete legyen: az UNICEF. Az ENSZ gyereksegély-szervezetének Magyar Bizottság Alapítványa elképesztő, a gyermekbántalmazásról szóló, cukinak szánt (?) egyszázalékos kampányfilmjeit a mozikban, a gyerekfilmek előtt vetítik, és persze a YouTube-on is megnézhetők.

Három ilyen kisfilmet találtam, miután belebotlottam egy múlt heti inforádiós anyagba, melyből kiderül, hogy a megkérdezett pszichológus is teljesen kiborult a filmektől. 

(...)

Mit gondol a bántalmazott gyerek, aki látja a filmeket?

Hogy tényleg nincs remény, az a világ rendje hogy őt verik, értelmetlen segítséget kérnie, és jobban teszi, ha megpróbál elrejtőzni a bántalmazó elől, vagy ha az nem megy, legalább rongyokat gyömöszölni a ruhája alá.

Mit gondol a nem bántalmazott gyerek?

Hogy kezdhet rettegni, mert ezek szerint nincs biztonságban, hisz úgy tűnik, az »apák« bármikor bánthatják.

Mit gondol a bántalmazó?

Hogy lám, más is bántja a gyerekeket, ez a világ rendje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alter Ego
2016. május 26. 00:34
Én is írtam az ügyről: http://www.ferfihang.hu/2016/05/19/az-unicef-botrany-leleplezi-a-dilettantizmus-fektelen-tombolasat/
thymian
2016. május 23. 00:15
Hát ez nagyon beteg. Ha a gyereknek normális szülei vannak, ezután majd nyugodtan hiheti, hogy bármikor vele is megtörténhet. Tartsuk félelemben a gyerekeket, hogy szükség legyen az idióta "jogvédőkre". Remélem, aki ezeket a filmeket készítette, sürgősen elküldik valami neki való helyre.
Taksony
2016. május 22. 20:18
Csak a szokásos ön és közveszélyes balliberális ostobaság. Ugyan azok csinálják az ilyen videókat akik arról is rajzfilmet készítenek hogy például hogyan kell politikailag korrekten viselkedni a muszlim bevándorlókkal. (Hozzájuk kell igazodnunk, nem nekik a többségi társadalomhoz.) Business as ususal.
mustarharmas
2016. május 22. 12:52
Csak visszaköszön a - többek között - az indexen is nyomott szar propaganda. Beépült a közgondolkodásba az a hulladék ideológia, amit csináltatok. Miszerint a tradíció avitt, a vallás mákony, a nemzet meghaladott törzsi gondolkodás, a családfogalom pedig szétrobbantható. Ezek után még csodálkozol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!