Trump, a politikai showman

2016. április 07. 16:00

Hiába ért egyet az elektorátus nagy része a Trump által felvetett gondolatokkal, a többség nem fog rá szavazni. Gondolataira vannak vevők az Egyesült Államokban. Magára az emberre nem.

2016. április 07. 16:00
George F. Hemingway
Magyar Idők

„Az Egyesült Államok egy győztes eszmére alapított, remekül működő, sikert sikerre halmozó, gyönyörű ország. Obamának sikerült az elmúlt pár évben különböző kezdeményezésekkel csődközelbe, sikertelenségből tragédiába manőverezni. A nagy hírveréssel beharangozott arab tavaszból arab tél lett, százezrek halálával. Nem adott szabad kezet a szakembereknek, és ezért ma egy döbbenetesen erős Iszlám Állammal kell szembenéznünk. Bevezetett egy egészségügyi biztosítási rendszert, amely csődbe viheti az országot. Képtelen volt kontrollálni a katonai kiadásokat. Gyáva politikája zavart, lázongást és a szocialista demagógok feltűnését eredményezte Közép- és Dél- Amerikában.

Diplomatáink jobban el voltak foglalva azzal, hogy az Obama-adminisztráció által megálmodott erkölcsi kódexet erőltessék más országokra, minthogy az amerikai érdekeket szolgálják. Lehet, hogy Donald Trump megoldásai és javaslatai között vannak kivitelezhetetlenek, vagy megvalósítani nem ajánlottak, de filozófiája, hozzáállása alapvetően más, mint Barack Obamáé, akinek Amerika nagysága nem tűnik fontos célnak. A választók egy jó része az Obama-adminisztráció elleni protestből támogatja azt az embert, aki a legkevésbé Obama.

Ahogy láthatjuk, az Egyesült Államok népességének egy jó része szívesen venné, ha a jövő évtől Donald Trumpnak hívnák Amerika új elnökét. De nem ő lesz az elnök. Az amerikai választók többsége soha nem fogadna el elnökének egy olyan embert, aki modortalan, közönséges, és nyíltan hangoztatja érzéketlenségét a polgárok egy jó részével, és a világ sok országával szemben. Hiába ért egyet az elektorátus nagy része a Trump által felvetett gondolatokkal, a többség nem fog rá szavazni. Gondolataira vannak vevők az Egyesült Államokban. Magára az emberre nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2016. április 07. 20:32
George F. Hemingway született Szabó György (1951. október 17.) magyar származású amerikai üzletember és sport mecénás.
Akitlosz
2016. április 07. 17:34
Ugyan nem jós ez az ember, hanem csak egy ócska propagandista. Levezeti, hogy mennyire rossz is az Obama kormányzat, azután kilyukad arra, hogy úgyis a demokraták maradnak hatalmon. Ügyes. Bár nem igazán.
egysegelem
2016. április 07. 16:25
A republikanusok fo problemaja, hogy orszagosan nincs eselye akkor sem ha a part tamogatoi kozott akar tobbseget is tudna szerezni. A valasztast az el nem kotelezettek dontik el, es nekik Trump tobb mint riaszto.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!