Nincs hova menekülni, drága barátaim!

2016. február 09. 18:55

Menekültök sokan a háború elől, mert a pacifisták jóságával nyugtatjátok magatokat. De ha nem vívod meg a háborúd az elnyomókkal, akkor az egyetlen dolgot jelent az élet szemében. Hogy nem állsz ki magadért.

2016. február 09. 18:55
Kőházy Ferenc
Facebook

„...szóval nincs hova menekülni drága barátaim! Én ezt látom. Menekültök sokan a háború elől, mert a pacifisták »jóságával« nyugtatjátok magatokat. De ha nem vívod meg a háborúd az elnyomókkal, akkor az egyetlen dolgot jelent az élet szemében. Hogy nem állsz ki magadért. Mostanában azt szoktam mondani, hogy az, hogy valaki nem jó ember, az még nem jelenti azt, hogy rossz. Vagyis. Mindenki tart valahol az úton.

De attól, hogy ő ott tart, hogy téged elnyomni és bántani, terrorizálni próbál - sőt -, meg is teszi... attól neked ezt még nem szabad türnőd! Mert ha eltűröd, egyáltalán nem »jó« leszel attól, hanem egy olyan ember, aki nem becsüli meg a lehetőséget ami adatott neki a saját élete formájában. Tudom, hogy nem tetszik, mert a szüleid elképesztően arrogánsak és ők tényleg azt hiszik, hogy tudják mi a jó neked... de meg kell vívnod velük a háborúdat, mert ha kiaknázatlanul hagyod a tálentumot ami benned rejtőzik, akkor az elrákosodásod végéig szenvedni fogsz.

A szüleid pedig 30 év múlva is azt fogják hinni, hogy többet tudnak mint te, ne haragudj ezért rájuk, elég nagy baj ez nekik. ...és igen! Meg kell vívnod a háborúdat a volt pároddal is, mert ő is azt hiszi, hogy több joga van a gyermeketek életéhez mint neked, és biztos benne, hogy jobban tudja amit »tudni kell«. Ha pedig hagyod ezt, akkor végig kell majd nézned a gyermeked kálváriáját egy életen keresztül. ...és igen. Meg kell vívnod a háborúd a főnököddel is, ami adott esetben lehet villámháború is. Mert nem kell egy életen át a félelmeiddel drogoznod magad... egy napon nyugodtan elküldheted a jó büdös picsába és méltóságteljesen, egyenes háttal kisétálhatsz a cégtől, hogy innentől az amit te elefánt módjára cipeltél, legyen az ő baja.

A teremtés gondoskodni fog rólad. Tudtommal egy közös ismerősünk sincs, aki éhenhalt volna. Sőt. Mikor ráeszmélsz majd, hogy csak előre lehet bukni... sírva fogsz nevetni. Szóval ennyit a háborúkról. Emberi dolgok.

Lehet dumálni jobbra balra... attól még meg kell vívni őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. február 17. 10:05
Nincs hova menekülni ,ezért első sorba a gyilkosok elé az mszp dk ballibsi kommunistákat tolni ,kedves gyilkosaikat imádják , legyenek ők az elsők. Németek nyakára tekeredik a jó lét ,nem kell félnünk hogy tőlünk kiviszi a gyárait gazdasági csőd felé fut,szüksége vanminden kis kanyi garasra ,hogy a terrorista szatír nőket megbecstelenítő vendégeinek tudjon enni adni ...Gyanúm hogy Amerika rendezi az egész balhét ,hogy Európára telepíti az Európa ellenségeit ,,ellenségeinket etessük lássuk el ,fizetség érte kivégeznek kiirtanak bennünket.
áfonya
2016. február 17. 10:04
A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más. ÉRDEMES VÉGIG OLVASNI Képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben “osztályellenségek” voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük! http://pokolraveluk.info/2011/09/17/a-hitler-leanyzo-rothschild-negyedik-birodalma-es-meg-sok-minden-mas/
blondiner
2016. február 17. 10:02
Mi a f@szért kellene egyenembereknek lennünk? Annak idején, 2010-ig emblematikus jobbernek tartották, most meg a Magyar(?) Szigeten agyonverik? Hát tényleg ekkora köcsögök vagyunk? Egyébként is: nézem sokszor, hogy a Jobbikosok ordenáré módon szidják azokat, akik valamiért másik jobboldali pártra szavaznak. Ez nem normális dolog. Nekünk mindnyájunknak érdekünk, hogy a tehetségtelen és agresszív ballib még véletlenül se kerüljön hatalomra, de - ezen kívül láthatunk ezerféle módon bizonyos dolgokat. Én a Magyar Néphadseregben szolgáltam, és igen, komolyan vettem azt, hogy "hazámat, a Magyar Népköztársaságot akár életem árán is megvédem". Akkor ugyanis a hazát, Magyarországot úgy hívták, de - akkor is magyarok éltek itt, és én az itt élőkre gondoltam, amikor az eskü szövegét elmondtam. Magyar Sziget: Amikor az elsőt szervezték, még a verőcei focipályára, még tudtunk örülni egymásnak. A Demokratában - igen, a lekomcsizott Bencsik lapjában - még csekket tettek, amivel a 64 Vármegyét lehetett támogatni. Adtam rá pénzt, feladtam a csekken. Ma meg jó esetben csak kihajítanának, vagy összevernének? Na menjenek a picsába ezek a faszjankók, akiknek mindenki zsidó, vagy cigány akit nem egy olyan "ősmagyar" néven lehet szólítani, hogy Vona, Staudt, Novák, Rig, Kepli. Jó lenne ezen elgondolkodni!
C.Dömötör
2016. február 17. 10:00
Asszonyok harcolnak Szíriában az Iszlám Állam ellen, a hétvégén láttam valahol a hírt, képekkel. A férfiak meg itt vannak. S nem sül le a bőr a pofájukról, szégyenükben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!