Magyarország történelmének tisztába tétele

2016. január 08. 14:55

A németek megtanulták elfogadni az első- és a második világháború területi veszteségeit. Nem itt lenne az ideje, hogy a magyarok is így tegyenek, és teljes szívből magukénak érezzék az Európai Uniót?

2016. január 08. 14:55
Richard Field
Budapest Beacon

„Ami történt, az már a múlté


Nem Magyarország volt az egyetlen, amely területet vagy népességet veszített a 20. század során. Németország háború előtti területének egyharmadát veszítette el. Lengyelország keleti harmadát Ukrajnához és Fehér-Oroszországhoz csatolták, ami miatt másfél millió lengyelt toloncoltak ki. Csehszlovákia is elvesztett területeket a kárpátaljai területen, (bár ez egyben Magyarország veszteségének is tekinthető.)

A németek megtanulták elfogadni az első- és a második világháború területi veszteségeit. Nem itt lenne az ideje, hogy a magyarok is így tegyenek, és teljes szívből magukénak érezzék az Európai Uniót? Végülis, nem a magyarok élvezik egy olyan Európa előnyét, ahol szabad a mozgás és tiszteletben tartják a nemzetiségi kisebbségek jogait?

Igaz ugyan, hogy Románia és Szerbia korábban magyar területeinek nem biztosítottak teljes területi autonómiát, de Koszorus azt állítja, »Az utódállamokban élő magyar történelmi közösségek… olyan fullasztó status quo-ban kénytelenek élni, ami fenyegetést jelent kulturális létezésükre, sőt, akár pont a túlélésükre is«, ami óriási túlzás, ha nem egyenesen hazugság.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. január 10. 04:04
Richard Field! Vallj színt, hogy ki is vagy tulajdonképpen, ki küldött vagy ki hívott és milyen minőségben?
Lotti
2016. január 09. 20:30
Én nem kedvelem az illetlen szavakat, ezért mondja meg neki a Simicska kicsoda is ő.
választópolgár
2016. január 09. 19:36
egyébként nem fogja fel a felforgató ügynök, hogy a tevékenysége mennyire kontraproduktív. Mi nem vagyunk ennyire biorobotok: https://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4
antioxi
2016. január 09. 17:13
folyt. Túltolták a libsik. A németek felfognak rövidesen ébredni az amerikai-libsi kómából és fellázadnak megint. Igy lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!