Úristen, tényleg mindenki ARRÓL beszél

2015. november 16. 15:12

Elképesztő jól esett egyszerűen megosztani azt az érzést, hogy nem is szerencsétlen idióták vagyunk, ahogy egész életünkben tudtuk, hanem a legnagyobb királyok.

2015. november 16. 15:12
Szily László
Szily László
444

„»Látom, te se aludtál sokat« - mondta egyszer csak a mellettem álló fickó. »Nem bírtam elaludni örömömben« - feleltem az igazságnak megfelelően. »Hát én sem, kurva jó« - mondta a pasas és úgy vigyorogtunk egymásra, mint akik most próbálták ki először a kéjgázt egy közös lufiból. De tényleg, finoman káprázott a szemem, a színek élesebbek voltak, de valahogy másmilyenek, a tárgyak körül meg szivárványos aura rezgett. Hát persze, jöttem rá, hiszen éppen olyant csináltunk, amilyent egyikünk sem, soha életében.

Arról beszélünk idegen emberekkel, hogy milyen kurva jók vagyunk. Így testületileg, mi tízmillió priskinek.

A helyzet mindenkit megrészegített: elképesztően király ez az eddig ismeretlen, és állítólag abszolúte egészséges drog! Akkorát storckmestereztünk ezután egymás szavába vágva, hogy doktor Hunter S. Thompson megirigyelte volna. Egymás szavába vágva meséltük egymásnak, amit mindannyian láttunk, de valami elképesztő jól esett egyszerűen megosztani azt az érzést, hogy nem is szerencsétlen idióták vagyunk, ahogy egész életünkben tudtuk, hanem a legnagyobb királyok. Vagy ha nem is a legnagyobbak, de minimum ugyanakkora királyok, mint azok, akiket eddig úgy bámultunk az ablakból, mint szegény éhező kisgyerekek a péket Rimbaud versében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szergej Csagajev
2015. november 17. 14:13
Én nem hiszem, hogy szily tényleg örül. Egyszerűen szarkasztikusan próbálja megfogalmazni, hogy fanyalgó.
Tintamin
2015. november 16. 22:23
Kár, hogy a politika rászállt erre a sportágra:(( Egyébként egy önmagában sikeres ország képes kitermelni sikeres sportolókat, csak a sikertelen, frusztrált, korrupt országoknak kell elvenni az oktatástól és az egészségügytől a pénzt, hogy a fociba önthesse... Rezsicsökkentés és EB-kijutás == "Panem et circenses!"
atila68
2015. november 16. 20:13
Mesélj Laci milyen érzés MAGYARNAK lenni! Komolyan pont te pont most fogsz nekiállni a témában eszet osztani?
ottapont
2015. november 16. 18:07
'nem is szerencsétlen idióták vagyunk, ahogy egész életünkben tudtuk' Csak a magad nevében, silly, csak a magad nevében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!