Október 8-a volt az utolsó szárazboros szüreti nap.
A szeptember második felétől szüretelt száraz borok potenciális alkoholtartalma 13,6 - 14,5 százalék között ingadozik, savtartalmuk 5,8 - 8,1 g/l közötti. Illatosak, aromások, az erjedés utolsó fázisába értek. Ez az év az első, hogy minden száraz bor kisfürtű furmintból készült. Egységes fajélesztős beoltást kaptak, kevés élesztőtápanyagot, a tartályos erjesztésűek 18 Celsius fokig melegedtek csak.
Az aszúszüretet körülbelül 10 nap múlva kezdhetjük. A terv egy birtokszamorodni és az alábbi dűlő- és parcellaszelektált aszúk: Király, Nyúlászó, Betsek, Szent Tamás 03, Úrágya 91 (Golgota), Szepsy, Bányász, Újhegy. Ha az aszúszemek nem érnek el egy bizonyos koncentrációt, abban az esetben tömény szamorodni lesz belőle. Csak november végén derülhet ki, hogy mennyi és milyen édes borok születhetnek.