Az egész látóhatár

2015. augusztus 19. 12:26

Független ügyész legyen a talpán, aki nem lát át a politikusbűnözés ezen, kifinomultnak egyáltalán nem nevezhető gyakorlatán.

2015. augusztus 19. 12:26
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
hvg.hu

„A »kisebb, de életképes« esetükben azt jelenti, hogy baromi nagy és EU-támogatásból, valamint közpénzekből kicsicsázott földterületek végre ne csak bérleményként hozzák a pénzt a haveroknak, hanem örökíthessék is ezeket, nemzedékről nemzedékre szálljanak, hogy a nemzeti burzsoázia akkor is jól érezze magát, ha Gyurcsány Ferenc Kádár Jánosnak operáltatja magát, és visszatér a hatalomba negyvenegynéhány évre. A módszer annyira egyszerű, hogy fáj: a vejünkkel (barátunkkal, kollégánkkal, Szijjártó Péter apjával) megnyeretünk egy pályázatot, amin kaszál kétmilliárd galaktikus jüant, az egyik milliárdból vásárol egy csorda csillámfaszlámát, a másikat beteszi a bankba, és a következő pályázatot úgy íratjuk ki, hogy csak az indulhat el, akinek van egy csorda csillámfasz lámája, és egymilliárd galaktikus jüanja a bankban. Ez megy mindenhol, független ügyész legyen a talpán, aki nem lát át a politikusbűnözés ezen, kifinomultnak egyáltalán nem nevezhető gyakorlatán.

400 ezer hektár baromi sok, de teljesen mindegy, mekkora, mert a hektár szó hallatán a magyar lakosság 90 százaléka kihullott a rostán, mivel fogalma sincs, hogy miről van szó, meg különben is sokkal égetőbb probléma, hogy Chemtraillel vezetik Magyarországra a felfegyverzett majdnem zsidó migránsokat a háttérhatalmak, megírta az Origo.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. augusztus 20. 13:40
Hazugsággyári bedolgozó...
kjkj945
2015. augusztus 20. 08:32
parázik az imike """ mert a hektár szó hallatán a magyar lakosság 90 százaléka kihullott a rostán, mivel fogalma sincs, hogy miről van szó, """ SI de az imi sü sü és mi a hold?
Tintamin
2015. augusztus 20. 01:03
Képtelen vagyok elhinni, hogy létezik annyi pénz, hogy a fideszes bérkommenterek védjék ezt a tolvaj bandát. Inkább arra tudok gondolni, hogy totális agyhalál állapotában írogatnak idiótaságokat. Mindkét esetben kurvanagy szarban van az ország, hogy ilyenek léteznek, és magyarul beszélnek, lélegeznek, szavaznak:(
Fakutya Vigyora
2015. augusztus 19. 21:46
Tisztátalan előtte egy kés, mellyel a kultúremberiség egy tagja, egy francia, egy angol, vagy egy olasz evett, de tet­vek közt, poloskában, irtózatos piszokban baromi nemtö­rődömséggel tud élni. Kultúrszükségei abszolúte nincse­nek, s szerzése apró ravaszságain s őstörzsbabonája kan­nibál tanain kívül nincs szellemi élete. Ha már lopsz tőle, olvasd is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!