Rohadnak az 1-es villamos új zöldfelületei

2015. július 29. 20:10

Sajnos rohad a legtöbb új zöldfelület az 1-es villamos mentén – már az átadás után érzékelhető volt, hogy a BKV-t különösebben nem érdekli az egész.

2015. július 29. 20:10
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„Sajnos rohad a legtöbb új zöldfelület az 1-es villamos mentén - már az átadás után érzékelhető volt, hogy a BKV-t különösebben nem érdekli az egész, de azóta az a nyomás is megszűnt, amivel tavaly még elértük, hogy ne rohadjon szét az egész pár hónap alatt. Ezt a posztot nem céltalan csesztetésből írom, inkább azért, hogy eljusson azokhoz, akiknek a dolga (lenne) erre odafigyelni...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. július 30. 09:50
Vitézy úr! -Nekem úgy tűnik nem rohad, hanem szárad. Amit vízhiány, az öntözés hiánya okozhatja, aszály idején különösen. -Rohadást, a túl sok víz okozhatná. Ilyet azonban, igen nehéz elkövetni. -Egy kis növénytant ajánlok figyelmébe. Továbbá, a betonrengeteg okozta fokozottabb párolgást. Általános iskola; 7. osztálya, témája. -Továbbá, a trehány kivitelezésre is felhívnám figyelmét. A sittre (betontörmelék, sódermaradvány, stb.) rakták rá a vékony gyepszőnyeget. Nem is törekedtek, a lehető legvastagabb ("élő") talajréteg kialakítására. Talajréteg vízháztartás, ugyancsak; 7. általános.
Horpadt Bölény
2015. július 30. 06:43
Te nem éhes vagy,hanem debil
Fakutya Vigyora
2015. július 29. 22:32
Mér kell minden eredménynél fanyalogni?
Burmin
2015. július 29. 22:13
Ah nálunk, szép történelmi városunkban egy éve megcsinálták a központi teret. Most az egyik mellékutca teljes rehabilitációja folyik, mert erre kaptak pénz. A nagy monstrom gépek amlyek be sem jöhetnének szerintem tönkrevágták a kockakövet. Assszem újra lehet rakni. Nálunk soha nem lesz úgy gy felújítás mint Ausztriában, sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!