Nyílt levél Tarlós Istvánnak

2015. június 07. 09:09

Ön az elmúlt napokban válogatás nélkül sértett meg társadalmi csoportokat, szavaiból áradt a gyűlölet, a kirekesztés, a fenyegetőzés, a zsarolás.

2015. június 07. 09:09
Horváth Csaba
Facebook

Nyílt levél Tarlós Istvánnak
Tisztelt Főpolgármester úr!

Az elmúlt napokban elhangzott nyilatkozatai alapján ön aligha érdemli ki a »tisztelt« megszólítást. Amiért mégis ezt a kifejezést használom, annak oka inkább a megszokás, mintsem az érdem. Ön az elmúlt napokban válogatás nélkül sértett meg társadalmi csoportokat, szavaiból áradt a gyűlölet, a kirekesztés, a fenyegetőzés, a zsarolás.

Elfogadhatatlan, ahogy ön Budapest legnagyobb közszolgáltató vállalata, a BKV dolgozóiról beszél. Munkavállalókat, szakszervezeteket ilyen nyíltan utoljára a 19. században fenyegettek és zsaroltak meg. Minden felelős politikus törekszik a sztrájk elkerülésére, azonban a BKV dolgozóinak fenyegetése, megzsarolása nem más, mint a hatalommal való példátlan visszaélés.

Értem azt is, hogy a zsigeri homofóbia, a melegek megbélyegzése elvárt, mondhatni kötelező önöknél, a Fideszben. Ennyire mélyre azonban még egyik kollégája sem süllyedt. Sem a »buzivicceken« önfeledten kacarászó Orbán Viktor, sem az alpári Kocsis Máté szavai nem tükröztek ekkora tudatlanságot és gonoszságot.

Tűrhetetlen az is, ahogyan ön a főváros legelesettebb, legkiszolgáltatottabb lakóiról, a hajléktalanokról beszél. Ön éppen azoknak az embereknek mondta, hogy szívódjanak fel, akik más segítségben már nem, csak a főváros gondoskodásában bízhatnak, és akik közül sokan önhibájukon kívül kerültek kilátástalan helyzetbe.

Na, ez a visszataszító!

Főpolgármester úr!

Kérjen bocsánatot! Szégyellje magát és kérjen bocsánatot a budapestiek munkába, iskolába jutását mindennap megoldó BKV-s dolgozóktól, a jogaikért kiálló melegektől, a segítő kézre mindenkinél jobban rászoruló hajléktalanoktól és minden olyan társadalmi csoporttól, amelyet megdöbbentő és felháborító nyilatkozataival az elmúlt időszakban megsértett!

Üdvözlettel:
Horváth Csaba
fővárosi frakcióvezető, MSZP”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. június 08. 08:22
Tarlós ugyan nagyon nehezen fogalmaz és nem beszél jól, de talán éppen ezért mindig meg is gondolja mit mond..gyűlölködni még nem hallottam..csak elmondja a véleményét, és el is tudom képzelni, hogy nagyon nehéz dolga van Budapesten a sok ellenséges, irigy és és kifejezetten ordenáré liberálisok között. Nagyon de nagyon nehéz lehet nem gyűlölni és megvetni őket..nem ártana egy évtizedet Izraelben, saját országukban eltölteniük..mondjuk talán valahol a gazai övezet környékén.
ormányos csillós
2015. június 07. 23:50
Kedves fórumozó társaim! Doktori disszertációmat rendkívül nehéz témából, a paranormális jelenségekről írom. Dolgozatom címe: "Nehéz fizikai munkát végző zsidó" + szorgalmi feladatként az "Ingyen BKV"-t is bevállaltam. Aki már találkozott ezekkel a rendkívüli jelenségekkel,az szóljon!
ormányos csillós
2015. június 07. 22:54
Csabi húzd félre a zsinórtangád egy buzikamionon, tuti megkívánják a segged!
lajkakutyus
2015. június 07. 20:16
Aki az ilyen Hocsa szerű fazonokat figyeli, abból meg a hányás tör elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!