Akkor most ki itt az élősködő?

2015. május 19. 12:40

Figyelemre méltó Orbán Viktor „jellemfejlődése” is az évek során. Az első ciklus „ne mi nyerjük a legtöbbet” már-már ízlésesnek mondható parancsától egy évtized alatt eljutott a „csak mi nyerhetünk mindent” arcátlan tolvajtempójáig.

2015. május 19. 12:40
Első Kézből
Nyugati Fény

Figyelemre méltó Orbán Viktor »jellemfejlődése« is az évek során. Az első ciklus »ne mi nyerjük a legtöbbet« már-már ízlésesnek mondható parancsától egy évtized alatt eljutott a »csak mi nyerhetünk mindent« arcátlan tolvajtempójáig. A nemzet csatára már nem is szégyelli, hogy csak úgy szeret gólt rúgni, hogy mindenki mást kiállít a pályáról.

Két hete a Német–Magyar Iparkamara taggyűlésén Orbán önérzetesen jelentette ki: »Lehet, hogy nem mindenben értenek velünk egyet Brüsszelben és Berlinben, de mi legalább nem a németek pénzén élősködünk.« Talán még dobbantott is hozzá egyet a lábával.

Ehhez képest - mit ad Isten - kiderül, hogy a miniszterelnök gátlástalanul a saját strómanjai és oligarchái hizlalására használja az uniós fejlesztési forrásokat. Ami történetesen nagyrészt pont a németek pénze. Élősködés a legfelsőbb szinteken. A háború béke, a béke háború.

Az elmúlt 25 év legnagyobb megélhetési politikusa, aki életében egy percet nem dolgozott a reálgazdaságban, kikéri magának az élősködést. Eközben gázszerelő strómanjának milliárdok hullanak ki az ingujjából, huszonéves veje pontosan annyi közbeszerzést nyer, amennyin indul, a »saját lábon álló« lánya meg félévente 15 millióért tanul Svájcban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. május 19. 21:27
ALLAMI MAFFIA!! Ennyi. Durvabb, mint Rakosi. A bekemenet birkai pedig begetnek tovabb...
balbako_
2015. május 19. 18:40
Az első ciklusban is őrjöngő gyűlöletet kapott Orbán és most is. Csak a jellem fejlődik a jellemtelenség konstans.
Pinter68
2015. május 19. 17:43
Orbán jelszava (pl. a bevándorlásügyben is): Ne élősködj az államon, mert azon mi élősködünk!
várúr
2015. május 19. 16:05
Nem mellesleg "Nyugati fény" ordasul hazudik, uszít, stb. 15 millának töredékébe se kerül Orbán Ráhel svájci tandíja. Blogger kitalált valamit, képernyőre hazudja, majd elégedetten röfög. Ennyi szót is kár volt rá vesztegetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!