A Fideszt a saját rajongói fogják kicsinálni

2015. május 28. 16:04

A kívülálló többség viszolygással figyeli azt a virtuális-szektás világot, ami Orbán Viktor másfél évtizede övezi.

2015. május 28. 16:04
Első Kézből
Nyugati Fény

Ennek a hazug pszichózisnak a következménye, hogy a Fidesz-hívők szemében hazaáruló, istentelen bitang mindenki, aki kritizálni merészeli imádatuk tárgyát. Hiszen aki szembemegy Orbánnal, az végső soron Isten akaratával megy szembe.

Csakhogy kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba. A történelem másodszor legfeljebb paródiaként ismétli önmagát. Amennyire vérfagyasztó volt a 2002-es választási kampányban az Orbán által hipnotizált tömeg a TF-en és a Kossuth téren, a zokogó fiatalok a Millenárison, annyira szánalmas a holdkóros Orbán-imádat 2015-ben.

Túl sokat kormányoztak és túl sokat tudtunk meg róluk azóta ugyanis. Pontosan kiismertük cinizmusukat, korlátlan lopásvágyukat, ócska manipulációs technikáikat. Időközben a Fidesz »külső héjáról« levált több mint egymillió centrista szavazó, és leszakadt a párt értelmiségi holdudvarának vállalható része is. A tekintélyes tudósok, professzorok régen eltűntek, már éppen Kokónál tart a sor, akik megtagadják a Fideszt.

Maradtak a hithű, keményvonalas orbánisták mindenhol – médiában, szakmában és az ember mikrokörnyezetében egyaránt. Márpedig ha egy párt arculatát minden fronton kizárólag fizetett talpnyalók és holdkóros rajongók képviselik, az a párt nyílegyenesen tart a szánalmassá és röhejessé válás útján.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2015. május 29. 08:51
"Márpedig ha egy párt arculatát minden fronton kizárólag fizetett talpnyalók és holdkóros rajongók képviselik, az a párt nyílegyenesen tart a szánalmassá és röhejessé válás útján." Ezért van ott a ballib ahol! Reméljük ott is marad!
milláscsupor
2015. május 29. 08:14
Ha a cikkíró agymosott barom csak pillanatokra kibújna imádott fletója valagából, nem irkálna ilyen hülyeségeket. Tolvaj, soros-csicska banda:).
kitiltott
2015. május 29. 00:53
a Fideszt a baloldali sajtó fogja kicsinálni : Most figyelj : A tengerentúlról pénzelték a homoszexuálisok kampányát Nyomást gyakoroltak a voksolókra a népszavazáson Korompay Csilla – 2015.05.28. 03:18 A múlt hét végi népszavazáson az írek 62 százaléka igent mondott a homoszexuálisok házasságára. Hogyan „győzhet” a melegkampány egy olyan országban, ahol már egyébként is bejegyzett élettársi kapcsolatban élhetnek a homoszexuálisok, és ahol huszonkét évvel ezelőtt még a büntető törvénykönyvben szerepelt a homoszexuális kapcsolat fenntartása? A választ megadják a népszavazás előzményei, amelyeket európai parlamenti képviselők foglaltak össze. Az EP elnökének címzett levélre a CitizenGo nevű keresztény, konzervatív nemzetközi szervezet magyarországi képviselője, Frivaldszky Edit hívta fel lapunk figyelmét. A dokumentum szerint a kampány megfélemlítő hangulatban zajlott, lehetetlenné téve a szabad és tisztességes szavazást. Emellett az ír parlament közpénzekből élő politikai pártjainak mindegyike aktívan kampányolt a homoszexuálisok házassága mellett. A köz- és kereskedelmi média nem vett tudomást az ír legfelsőbb bíróság korábbi döntéséről, amely szerint a vita két oldalának képviselőit ötven-ötven százaléknyi felület illeti meg, ezenfelül számos médiaszereplő is aktívan érvelt az „igen” mellett. Írországi székhelyű multinacionális vállalatok egyértelművé tették több ezer munkavállaló számára, hogy igennel kell szavazniuk, és elvárták, hogy a szociá­lis médián keresztül kampányoljanak is ezért. Bár az ír választási törvénybe ütközik, a kormány nem kifogásolta, és nem tett lépéseket azellen, hogy egy amerikai szervezet huszonötmillió eurót, azaz mintegy 7,5 milliárd forintot áldozzon az utóbbi években a népszavazásra és a kampányra. „Az emberiség veresége” a melegházasság Szomorú eseménynek nevezte Pietro Parolin bíboros, szentszéki államtitkár kedden este a katolikus Írországban a múlt héten megrendezett népszavazás eredményét, amely legalizálta a melegházasságot. Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy a referendum kimenetele nemcsak a keresztény elveket tekintve jelent vereséget, hanem „az emberiség veresége”. Parolin bíboros idézte Diarmuid Martin dublini érsek szavait, aki kijelentette: az egyháznak tudomásul kell vennie a valóságot. Hangsúlyozta, hogy a család az egyház számára továbbra is „központot jelent, és mindent meg kell tennünk annak védelme, gondozása és szorgalmazása érdekében, mivel az emberiség jövőjét képviseli”. Az írországi népszavazás nyomán Ausztriában is vita kezdődött az azonos neműek házasságának engedélyezéséről. Ausztráliában Bill Shorten, az ellenzéki Munkáspárt vezére tegnap szintén azt ígérte, hogy napokon belül a parlament elé terjeszti a melegházasságokat lehetővé tevő jogszabály tervezetét.
Vén Csataló
2015. május 29. 00:15
Ócska libsi öklendezés. Tizenkettő egy tucat. Csak tudnám minek szemlézni az ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!