Követelünk egy stadiont a honatyáknak

2015. május 31. 15:08

hozzá. Lehet majd indulni összeszorított szájjal százon, ökörségeket beszélek kétszáz gáton és úgy teszek, mintha süket lennék négyszázon. Világelsők leszünk, garantálom!

2015. május 31. 15:08
Edgar Swan
Blastingews

Nincs még egy ország, ahol egy jelenlegi jegybank elnököt, volt gazdasági minisztert ne szembesítenének a tényekkel. Hol fordulhatna az elő, hogy közgazdászok hada ne verné bele az orrát az unortodox gazdaságpolitikán túli valóságba? Úgy értem, a valóságos valóságba, nem a megrendelésre gyártott és minden irányból manipulált statisztikák festette álomvilágba. Aztán melyik országban vehetne a nemzeti bank festményeket, zongorákat, kastélyokat? Sehol máshol. Mi több, primitívebb országokban már azért is bevernék az elnök úr okos fejét, ha elkezdene a nemzeti bank nyereséget termelni. Nálunk meg lehet és még dicsekedni is lehet vele. Na ugye?

Kultúrországban Kerényi Imre kaliberű emberek egy iskolai menzán mosogatnának ezerötszáz évig, ameddig le nem dolgozzák a vérfagyasztó festmények, bőrkötéses kőbevésések, nemzeti asztalok, pitypangkatalógusok, simán szerzői- és mindenféle jogot sértő könyvsorozatok által okozott milliárdos károkat. Nálunk meg buksisimogatás és még pár milliárdos zsebpénz jár, addig is elvan magának. Ha éppen nem buzizik, akkor börtönbe csukná a szerzőket és általában is naponta jönnek a zseniális ötletei.

Egy normális országban a szélhámosok, csalók és más életművészek itt a piros, hol a pirost játszanak, igyekezvén megkopasztani az utca emberét, de normális országban hamar jön a szirénázó autó és viszi a delikvenst. Hát hogy is mennének ők el innen? Hiszen itt jó nekik. Itt boldog, teljes életet élhetnek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. június 01. 02:13
Neked meg egy síremléket Edgar, de minél előbb!
Fakutya Vigyora
2015. május 31. 22:32
Amikor a stadion szót meglátom valami fércműben, az agyam automatikusan védekezni kezd a hülyeség ellen.
KannibálTatárÚr
2015. május 31. 22:01
Persze, sokkal jobb lenne, ha a NB nem hazai értékekbe fektetné a pénzt, hanem fedezetlen amcsi dollárokat vásárolna. Az az üzlet!!! Pénzért papírt. Megemlítem a jó befektető Szaud Arábiát: Ha az olajat a föld mélyén hagynák, egyre nőne az értéke. Így, hogy kitermelik, dollárpapírt kapnak érte, aminek egyre kisebb lesz az értéke. Ha elfogy az olajuk, lesz szines papírjuk, amit még el sem tüzelhetnek, mert mérgező anyagokkal teszik hamisíthatatlanná.
Jancsipapa
2015. május 31. 20:36
-" Követelünk egy stadiont a honatyáknak "- Kizárólag csak nekik . Oda lehetne ( kellene ) kísérni őket .Mint Kínában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!