Már megint az oroszok...

2015. március 23. 13:19

Már megint fenyegetőznek. Atomrakétákkal rémisztgetik a dánokat.

2015. március 23. 13:19
C.critical
Critical

„Már megint fenyegetőznek. Atomrakétákkal rémisztgetik a dánokat, akik teljesen érthető módon kifejezték csatlakozási szándékukat a NATO tervben lévő európai rakétavédelmi rendszeréhez. Mivel keleten a helyzet nem változatlan, hanem fokozódik, ezért nem ártana evidens fogalmakkal tisztában lenni, nem pedig a belpolitikai törésvonalak mentén örömködni, vagy szomorkodni a II. hidegháború valóságán.

Elsőként kiemelendő, hogy egy rakétavédelmi rendszer pontosan az, aminek látszik. Reakció egy már krónikusan fennálló fenyegetésre. Ha úgy tetszik, védekezési reflex. 

Atomrakéták alkalmazását kilátásba helyezni szintén az, aminek látszik: erőszakkal való fenyegetés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2015. március 23. 18:14
Az a baj, hogy a fegyverek nagyon közel kerültek egymäshoz.Quazi törtenet, innen mär csak egyetlen veletlen kell es mär robban is helyzet, mär pedig megjosolhato, hogy lesz ilyen veletlen.Egyetlen eleresztett raketa az oroszok fele es mär suhanni is fognak a cuccok obamäek iranyaba. Persze mindenhonnan mindenfele.Sajnos ennek amerika az oka.Maradt volna a valagän, de nem.Tedd vagy ne tedd läsd a veget.
kukagyerek
2015. március 23. 16:39
"Atomrakétákkal rémisztgetik a dánokat." ......... Mert a hülye dánok még nemtuják azt amit egy hathetes székelygyerek is tud: A medve nem játék!
Tintamin
2015. március 23. 16:31
Szimpatikusak ezek a régi-új barátaink. Remélem, lesz békemenet az orosz atomrakétákért.
OberEnnsinnen
2015. március 23. 15:08
"Elsőként kiemelendő, hogy egy rakétavédelmi rendszer pontosan az, aminek látszik. " Helyesen: az ellenkezője, aminek látszik. Azaz: amerikai rakéták telepítése Oroszország határaihoz a lehető legközelebb. Magyarul: előkészület Oroszország megtámadására, rakétákkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!