Elképzelhető, hogy fél év múlva lemondok

2014. december 02. 16:01

Semmi szükségem arra, hogy félőrülteket hallgassak, amint az ablakom alatt kiabálják, hogy jöjjek ki és lelőnek. A türelmünknek is van határa. Elképzelhetőnek tartom, hogy júniusban beállítok Andrej Kiska államfőhöz azzal, hogy hajlandó vagyok lemondani.

2014. december 02. 16:01
Robert Fico
Facebook

„Semmi kedvem hallgatni az ellenzék képviselőit, akik semmit sem bizonyítottak eddig, hogy milyenek vagyunk. Semmi szükségem arra, hogy félőrülteket hallgassak, amint az ablakom alatt kiabálják, hogy jöjjek ki és lelőnek. A türelmünknek is van határa. Elképzelhetőnek tartom, hogy júniusban beállítok Andrej Kiska államfőhöz azzal, hogy hajlandó vagyok lemondani. Mutassa meg Lipšic, Matovič, Sulík és Hlina, hogy milyen alternatívát kínálnak. De mi lesz ezután? Káosz. Még ha meg is alakulna egy ilyen koalíció 2016-ban, fél év után felbomlik. Az üres utcai kiabálások és hergelések helyett a SMER stabilitást, párbeszédet és megoldásokat kínál Szlovákiának. Szép napot!”

(A szlovák miniszterelnök Facebook-bejegyzését a Körkép.sk fordításában közöljük.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. december 03. 00:08
közép-europát nem az amcsik teszik tönkre..hanem a korrupt senkiházi politikusaik..vontakozik ez elsö sorban magyarországba...
Brainman
2014. december 02. 19:35
Orbán szívósabb...
Brigadéros
2014. december 02. 18:34
Úgy látom, Ficonak is hasonlóan hülye ellenzéke van, mint itt Magyarországon...
Maddox
2014. december 02. 17:56
Elképzelhető, hogy fél év múlva nyerek a lottón. Amúgy megalomán emberek nem szoktak lemondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!