Amerikai „dokument”

2014. november 14. 08:59

A kétoldalas amerikai emlékeztető pusztán arról szól, hogy a hat személy kitiltása nem előzmények nélküli.

2014. november 14. 08:59
Mihancsik Zsófia
Galamus

„Valószínűleg félreértette a KüKüM (Szijjártó Péterhez illő rövidítése ez a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak) azt a »dokumentumot«, amelyet az amerikai nagykövetség munkatársától kapott, és egy héttel később, tegnap be is mutatott a nemzetnek (a minél nagyobb felhajtás kedvéért a parlament épülete elé állt ki vele a gazdasági diplomáciáért felelős államtitkár). Az nem arról szól ugyanis, hogy az amerikai igazgatási és nyomozati szervek és hatóságok elvégezték volna a hasonló feladatkörű magyar szervek és hatóságok munkáját – kinyomozták volna, a vádemeléshez szükséges pontossággal, ki, mikor, hogyan, mennyit lop és csal Magyarországon, és ebben ki mindenki segít neki magas hivatalokból. A kétoldalas amerikai emlékeztető pusztán arról szól, hogy a hat személy kitiltása nem előzmények nélküli, hiszen a magyar kormánynak többször is jelezték az elmúlt években, hogy jó, jó, van az az állami és magánkorrupció, amely a magyar felső- és középvezetői szintek szerint nemcsak elfogadható, hanem kívánatos is, a világ nyugati felén azonban nem az. Amit persze lehet illetéktelen külföldi beavatkozásnak tekinteni a belügyekbe, elvégre minden ország vezetésének joga van olyan mértékig korruptnak lenni, amilyet a saját polgárai, igazságszolgáltatása, politikai berendezkedése, sajtója és gazdasági szereplői még eltűrnek. Akkor már kicsit nehezebb, ha az ország egy olyan szövetségi rendszer tagja, amelyben van ugyan korrupció, de egyrészt nem arra épül az egész rendszer, másrészt az erre szolgáló intézmények tűzzel-vassal üldözik ezt a gazdagodási műfajt, sőt még külön intézményeket is kialakítottak a felderítésére. Akkor meg még nehezebb, ha az országban jelen lévő amerikai cégek évente több tízmillió dollárt veszítenek hazai gazdasági ragadozók áfacsalásai miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. november 14. 16:39
Ez az aljadék rohadt komcsizsidók lerakata galamus megint belepofázik a rendes magyarok dolgaiba.Mindenki tudja hogy haza ellenesek és hazaárulók vagytok.
Burmin
2014. november 14. 15:54
Mihancsik asszony ennyire jártss a diplomáciában semmi fejlép vagy aláírás. Jegyzem meg: én bárhol jártam és mondjuk láttam amerikai diplomát ott legalább volt aláírás meg fejléc hogy mellik egyetem adta ki a diplomát. 2. Mihancsik asszony persze azt nem merte írni hogy azusában nincs korrupció ezért aztán azt írja" ha az országban jelen lévő amerikai cégek évente több tízmillió dollárt veszítenek hazai gazdasági ragadozók áfacsalásai miatt" Melyik tess mondani....? A másutt ( Argentínában ) lebukott étolajcégek ?
Kamcsatka5
2014. november 14. 15:45
Pusz! Széna.
berzsian56
2014. november 14. 12:39
A régen galyrament szadeszes brancs ismét összerántotta a lepukkant káderállományt, hogy mint már annyiszor ujra megrendezzék a Gyűlölet Hetét. Kifakúlt öreg partizánok, sokat próbált antifák folyatják a nyálukat ezerrel. Az öregecskedő Mihancsik Fika -zsó is kipihente a három bukás fáradalmait és összekapta magát. A Galamuson akkora kereszténygyűlölő tirádát rittyentett , amilyent normális ember még álmodni sem szokott. A Szülőgépek című förmedvényében tizenkétszer írja le, hogy így meg úgy, milyen gonoszok ezek a keresztények . Az meg végképp megbocsáthatatlan, ha még nemzetiek is. Ha van a frusztrált beteges gyűlöletnek jól látható projekciója, akkor ez az. Már látom amint az öregecskedő Zsó-fika testét kiveri a hideg verejték, a testén pici apró pattanások jelennek a keresztény szó hallatán, a nemzetitől meg egyenest az ájulás környékezi. Folyik a nyál ,csúrog a lé, ennyi tellik ezektől a jóképességüektől. Ez egy olyan eset, amikor tehetetlen gyűlölet szervül. Én ilyen ótvarral még liberális lapokban is ritkán találkoztam. Ilyen az amikor a lúzer fröcsög. Zsó-fika,ha ismét elkapja egy ilyen kereszténygyűlöletroham , azonnal vegyen be valamit. Ha nincs kéznél, mindjárt ajánlanék is néhány dolgot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!