Ne vegzáljátok a NAV munkatársait!

2014. november 19. 17:22

Az agresszió semmire sem megoldás, csak arra jó, hogy a királyi tévében és rádióban elhangozhasson, hogy utcai harcokba torkollott a demonstráció.

2014. november 19. 17:22
Barok Eszter
Eszter's Offtopic

„Az utóbbi időben tisztult le bennem, hogy mennyire fontos a pártfüggetlen tájékozódás, a szabad véleménynyilvánítás, a gyülekezési szabadság és a nyílt diskurzus az ország közös ügyeiről. Életemben először még tüntetni is voltam, mert fontosnak tartom, hogy minél többen megtapasztaljuk az egységben rejlő erőt, az együtt gondolkozást, és a tisztább közéletért tett erőfeszítések fontosságát, ami minden állampolgár érdeke. Hogy naiv vagyok? Igen, talán igen, de idealizmus nélkül nem sok értelme van a létezésnek.  És ha egy napon mindenki lép egyet, a maga szintjén, a maga területén, akkor a kritikus tömeg ereje győz majd a mindent átható korrupció és cinizmus felett.

Van azonban a polgári engedetlenségnek olyan formája, amellyel nem értek egyet, bármilyen magasztosnak is tűnjön a cél. Ebbe a kategóriába tartozik például az agresszió is: nem tudok azonosulni azzal, hogy pár tucat elégedetlen, dühös ember szervezetlenül és koncepció nélkül a Fidesz-székházban végez rombolást, vagy rohamrendőrökkel tülekedik a parlament lépcsője előtt. Az agresszió semmire sem megoldás, csak arra jó, hogy a királyi tévében és rádióban elhangozhasson, hogy utcai harcokba torkollott a demonstráció, hőzöngtek a szoci/szadeszos/náci/CIA-ügynökök által fizetett/Ökotárs által felbujtott prolibérencek, közben pedig a békés felvonulóknak elmenjen a kedvük a részvételtől. És ami még aggasztóbb: mindeközben ártatlan emberek is megsérülhetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ziza
2014. november 20. 09:40
Az nagyon nem mindegy, hogy valaki szervezi e, kiprovokálja irányítja a balhét, pl eleve erre kondicionált focidrukker és proli söpredéket használ szervez terel itat pénzel -(akinek végül is mindegy hogy meccsen csinálja e a balhét vagy tüntetésen)- mozgósít valamilyen céllal, akármelyik oldalról hatalmi, zavarkeltési tüntető lejáratás , rendőrségi beavatkozás igazolása stb céllal vagy tényleg csak úgy alakul hogy a tömeg alapból feszült valamiért aztán ennek a vége hogy néhányan megvadulnak stb szerintem pl a magyar tömeg nagyon is toleráns inkább hőbörgős típus, nagyon sok mindent eltűr a hatalomtól , túlságosan is türelmes, ha úgy tetszik ezért tud úgy elpofátlanodni, a hatalom ahogy gyurcsány vagy most orbán rendszere ...a tömeg hagyja ezt sőt éljenzi , békemenetel reménykedik a végsőkig, nem néz szembe inkább igazol magyaráz (a média ezt táplálja persze) és aztán persze hogy végül csalódik nem lenne akár verbális agresszió se a vége , ha azt látja a választó hogy de van jogállami megoldás , kinyomozzák, van következmény , bukott politikus , előrehozott választás , hogy figyelembe veszik az érdekeit , hogy tud hatni más módon az államra a politikára ...akkor nem agresszió a válasz.
TAVIROZSA
2014. november 19. 19:48
A NAV ügyfélszolgálati dolgozókat vegzálni, álkérdésekkel feltartani sort normális dolog ? ? Én elküldeném a búsba, aki előttem hülyeségeket kérdezni az üfyintézőtől, ráérő barmaok, menjetek a játszótérre. Van aki szabit vett ki, hogy ügyes bajos dolgát intézze a NAV-nál!
tevevanegypupu
2014. november 19. 19:13
Vágó Gábor gondolom egy kicsit az lmp-nek is dolgozik, míg Schifferék a semleges és függetlendenagyonigazságos szerepében tetszelegnek..Richard Field ezuttal a háttérben működik..Vágó meg éppen olyan mint egy szovjet komisszár Trockij mellett..a külső bizony számít és jellemző is.Próbálnának meg egy amerikai adóhivatalban szórakozni..
tóth mária
2014. november 19. 18:24
potyka okos hozzászólását hallottuk! kannás bor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!