Boldog születésnapot Gaudi-Nagy Tamásnak!

2014. augusztus 12. 12:25

Tény, hogy Tomit tengernyi csalódás és fájdalom érte az utóbbi időkben jogászi és képviselői munkája során, az égbekiáltó igazságtalanságok elleni harcában. Tény az is, hogy a cérna olykor elszakadt.

2014. augusztus 12. 12:25
Morvai Krisztina
Morvai Krisztina honlapja

Boldog születésnapot kívánok Gaudi-Nagy Tamásnak!

Szeretettel és együttérzéssel gondolok Rá ezekben a nehéz időkben, amikor az az ügyészség folytat vele szemben több büntetőeljárást, amelyik százszámra indítványozta ártatlan magyar emberek bebörtönzését 2006 őszén, s amely elszabotálta a gyurcsányi terror időszakának igazságtételét. Az az ügyészség, amellyel szemben Tomi és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat emberfeletti munkája védte meg a koncepciós elítélésektől a hazafiakat, s a rosszkor rossz helyen lévőket. Az az Ügyvédi Kamara folytat fegyelmi hadjáratot ellene, amely a rendszerváltás óta aktívan vesz részt a magyar termőföld és a nemzeti vagyon külföldieknek történő kiárusításában, a gyalázatos privatizációs ügyletekben. Az az Ügyvédi Kamara, amely sem az etikátlan, hazaáruló szerződéskötési gyakorlat, sem a 2006 őszi rendőrségi, ügyészségi, bírósági jogtiprásokkal szemben nem emelte fel a szavát.

Tény, hogy Tomit tengernyi csalódás és fájdalom érte az utóbbi időkben jogászi és képviselői munkája során, az égbekiáltó igazságtalanságok elleni harcában. Tény az is, hogy a cérna olykor elszakadt. De hogy börtönbüntetéssel és az ügyvédi hivatása gyakorlásának (kamarai tagságának) felfüggesztésével fenyegessék, az mégiscsak durván aránytalan - főként azoktól, akiknek az igazság szolgálata iránti elkötelezettsége a Nemzet tapasztalata alapján erősen megkérdőjelezhető. Az, hogy jelenleg a Gyurcsány-terror felett szemet hunyó, az ártatlan áldozatokat tönkretevő ügyészség, s a velük cinkos, a nemzeti vagyon kifosztásához asszisztáló ügyvédi kamara ülteti a vádlottak padjára a Nemzet Jogvédőjét, Gaudi-Nagy Tamást, az olyan, mintha a nyúl vinné a vadászpuskát, vagy a befőtt tenné el a nagymamát.

Kedves Barátaim! Ma, augusztus 12-én nézzétek meg újratöltve Tomi két parlamenti felszólalását, amelyekben jelenlegi vádlóit vonja kérdőre: a legfőbb ügyészt a 2006 őszi terrorcselekmények miatti vádemeléssel, az ügyvédi kamarát (ügyvédi kart) pedig a külföldieknek történő földkiárusításban való aktív részvétel miatt. S hadd idézzem Tamás jelmondatát: Célom, hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét.

Kedves Tomi, szívből kívánom, hogy minél tovább gyakorolhasd ennek szellemében jogászi hivatásodat. Isten éltessen sokáig!

Szeretettel
Krisztina

Gaudi-Nagy kérdése Polt Péterhez a 2006-os igazságtételről
https://www.youtube.com/watch?v=r4C9RzNte1s

Nem fogják megúszni Gaudi a zsebszerződéseket kötő ügyvédekről
https://www.youtube.com/watch?v=BISsLO4Og0k

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. augusztus 12. 21:46
kár, hogy balóné nagysasszony azt nem fejti ki, bármiféle korábbi vélt-valós érdemek miért és hogyan teszik semmissé a csürhe felheccelését és általuk egy közszereplő lightos lincselését.
qccqccqcc
2014. augusztus 12. 19:13
Tomi tömi:-) Priscilla, köll egy banán?
várúr
2014. augusztus 12. 18:01
Én inkább eredményes gyógyulást kívánok Gaudinak. Zakkant, de hátha van esély. Pártja, a Jobbik igazán gondoskodhatna róla.
VakzKommondor
2014. augusztus 12. 16:25
Na az elhízott malacot szopkodja a női hitler. Ez aztán a hír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!