Népstadion

2014. augusztus 04. 13:14

A monumentális szerkezet megsüllyedt, s így maradt az örök csonkaságunk, félbemaradtságunk jelképének a félkaréj. Azért átélhettünk benne nagy sikereket is, meg még nagyobb kudarcokat.

2014. augusztus 04. 13:14
Iván Gizella
Kisalföld

Aztán kevesebb lett a siker, s a felső karéjt is lezárták. Elnevezték viszont a stadiont Puskásról, a magyar zsenialitás megtestesítőjéről, aki ugye Madridban lett világhírűvé. Sőt, Puskás mára annyira divatba jött, hogy ő is bekerült az orbáni panoptikumban az álmok álmodói közé.

Az új Népstadion látványterve egy újabb álom megtestesülésével kecsegtet. Nem kezdek én most itt Patyomkin-faluzásba, meg demagóg százmilliárdos ötletelésbe arról, hogy mi minden kellene helyette. Inkább szolidan reménykedem, hogy egyszer mégis megvalósul. No nem is annyira az új Népstadion, hanem az eddig mindig csak torzóban maradt félkaréjos összmagyar álmunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. augusztus 04. 19:29
""A monumentális szerkezet megsüllyedt, "" http://www.lifenetwork.hu/sport/magyarfoci/20010706veszelyes.html
Jancsipapa
2014. augusztus 04. 15:45
Puskás már itthon is világhírű volt . Olimpiai bajnok ,világbajnoki második ,világverő csapat kapitánya ,akitől rettegtek a védelmek . De ,hát honnan is tudhatná ezt egy ilyen,rosszindulatú, ostoba nőstény ?
brabant89
2014. augusztus 04. 15:36
Úgy látom, hogy az ellenség keze betette a lábát. A link ugyanis egy Amerikai Népszava cikkre visz. Vadai Facebook bejegyzésénél sem a Facebookra visz a link. Nem lehetne ezeket korrigálni? (És ez persze azt is jelenti, hogy az előttem szólók nem a teljes írás ismeretében, hanem az itteni - gyakran félrevezető - kivonat alapján kommenteltek) :))
Antigoné
2014. augusztus 04. 14:53
Valahogy mégiscsak sikerült egy kis Patyomkin-faluzás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!