Magyarország Fekete hétfője után

2014. június 03. 11:48

Úgyhogy holnap délután 5 órakor találkozzunk a Dob utcánál az Origo székháza előtt. Gyertek el, és ha gondoljátok feketében. Mert a tegnapi nap ennek az országnak a gyásznapja.

2014. június 03. 11:48
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Összeáll már?


Nem, nem akarok diktatúrázni, mert azt, amit most érzek, ez nem írja le. Fásultság, döbbenet, elkeseredés és kilátástalanság az, ami most bennem van, és valószínűleg mindenkiben, aki hozzájut a hírekhez és az információkhoz. A Fidesz nevű szörny végrehajtja a takeovert Magyarországon, az ország bekebelezését. És szépen végignézzük. Mert azt látjuk, vagy azt láttatják velünk, hogy nem tudunk tenni semmit. Mert azt mondjuk, megválasztották őket. Pedig erre egyetlen választás sem adhat felhatalmazást, erre Isten se adhat felhatalmazást.
 
Nehéz lelkesítőt írni, viszont tudom, ha nem csinálok semmit, akkor beleörülök ebbe az egészbe, konszolidálom saját magam, rájuk hagyom az országomat, a hazámat, és elhúzok innen a büdös bús picsába. Elárulom mindazt, amit gondolok, amit szeretek, amiben hiszek.

Ha nem préseljük ki magunkból a tiltakozás jeleit, ha nem fogadjuk el, hogy tényleg az történik, amit sose hittünk volna, ha nem emeljük fel a seggünket, akkor ők nyernek. És lényegtelen, hogy nyertek-e már, vagy nyerhetünk-e még mi. Ezzel nem nekik tartozunk, hanem magunknak.

Azoknak az álmoknak, amikben egy prosperáló, békés Magyarországon akartuk felnevelni a gyerekeinket, ahol a szerelmünkkel akartunk élni, ahol becsületesen akartunk dolgozni, ahol élni akartunk anélkül, hogy az állam, ami most a Fidesz maga, bármikor eltapos minket, ha rosszat mondunk rá.

Úgyhogy holnap délután 5 órakor találkozzunk a Dob utcánál az Origo székháza előtt. Gyertek el, és ha gondoljátok feketében. Mert a tegnapi nap ennek az országnak a gyásznapja. Fekete hétfő.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2014. június 03. 15:06
Tüntessetek,amíg meg nem haltok!
teljesenertelmetlen
2014. június 03. 14:03
És mi a fasz ellen fogtok tüntetni? Hogy a saját cége kirúgott egy nevenincs főszerkesztőt? Ez lenne a sajtószabadság vége? Amikor ők maguk is azt nyilatkozzák, hogy nincs politikai oka a lépésnek? Akkor az Origó egy fideszbérenc SS szekta? Vagy csak megint lukra futottatok?
atila68
2014. június 03. 13:31
Ezt minden bebukott választás után el fogjátok játszani? Majd visz Selmeci pogácsát. Balfax banda!
ceres
2014. június 03. 13:17
"Független sajtó"-ezt veszik a szájukra!-Nem pénzből élnek?!-Hol független a sajtó?-Nyugaton?-Mitől-kitől független?--A sajtóhatalom a legszemetebb, legsunyibb, legközönségesebb, legkártékonyabb a világon..Élet és halál urai: senki nem választja őket és nem meri kordában tartani..Gyökértelen , "társadalomfeletti"plutokrata maffia népnevelési-manipulálási eszköze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!