Kunyhói mind hallgatva

2014. május 19. 14:13

A meghódítottak behódoltak, a partizánok is sorra leteszik a fegyvert. Aki még nem esett el, aki megmaradt, szép csöndben hazamegy, bekötözi a sebeit, megpróbál túlélni. Nincs többé Haza. Nincs mit megvédeni.

2014. május 19. 14:13
Kertész Ákos
Amerikai Népszava

Ezt nem tudták azok, akik szabad utat engedtek a puccsista bűnözőknek?! Tudták. És letagadták. És éveken át azzal hitegették az eltaposottakat, a megnyomorítottakat, a kifosztott szegényembereket, a szocializmus varázsszavába kapaszkodó még ma is több mint egymillió mezítlábast, hogy értük politizálnak, hogy őket képviselik, hogy az ő nyomorukkal szolidárisak, miközben nem egyszerűen gyávák voltak, mert az megbocsátható, hiszen »nem muszáj hősnek lenni, ha nem lehet«, de simán árulók, téglák, a klerikál-fasiszta nácik titkos ügynökei.

Most, mint a kormány udvari ellenzéke azt próbálják elhitetni, hogy az ellenzéki ligában az ő ellenfelük a szélsőjobb csapata, mert Orbán Viktor korlátlan hatalma már megkérdőjelezhetetlen, a Fidesz már egy másik ligában focizik: nem a Fidesszel kell mérkőzniük, hanem a Jobbikkal; és meglebegtetik a rendpártiság eszméjét (nem, nem vállalják, csak lebegtetik!), ami ma, főleg a magyar vidéken azt jelenti, hogy vasszigorral kell föllépni a tolvaj romákkal szemben, így hódítva vissza a Jobbiktól a cigánybűnözéstől rettegő választókat.

Ez a morális csőd mélypontja. A szájig érő latrina.

És még csak nem is új, mert passzívan ezt csinálják a baloldalon a rendszerváltás óta! Sunyin és titokban mindig is összekacsintottak a lappangó rasszizmussal. És tudjuk: a rasszizmus egy és oszthatatlan. Romagyűlölet, zsidógyűlölet, örménygyűlölet, négergyűlölet édestestvérek; országa, társadalma válogatja, mikor melyik dominál. És azt is tudjuk, én is tudom, ők is tudják, hogy a fajgyűlölet az első lépés a népirtás felé.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2014. május 20. 09:16
"Sunyin és titokban mindig is összekacsintottak a lappangó rasszizmussal. És tudjuk: a rasszizmus egy és oszthatatlan. Romagyűlölet, zsidógyűlölet, örménygyűlölet, négergyűlölet édestestvérek" A magyargyűlöletet miért felejtette ki? Csak azért, mert az Kertész Ákos beteg lelkében is gyökeret eresztett? Kertész Ákos akit Demszky, Budapest díszpolgára címmel, Gyurcsány pedig Kossuth-díjjal jutalmazott így érez a magyaro iránt: Kertész Ákos tanai (Állítása szerint : "a magyar genetikusan alattvaló.” „röfögő, moslékot zabáló disznó."... mutatis mutandis, lényegében megegyeznek Alfred Rosenbergnek, Hitler fő ideológusának tanításaival, aki a magasabb rendű (északi) fajról és az alacsonyabb rendűekről (zsidók, szlávok stb.) „értekezett
Szőke Ciklon
2014. május 20. 08:21
Sajátos elképzelése van a demokráciáról. Úgy gondolja, hogy ne az emberek, ne a többség mondja meg, hogy milyen társadalmat, milyen vezetőket akar, mert a többség erre alkalmatlan. Majd ők, mint az egyetlen hozzáértő, igaz demokraták, majd ők mutatják az utat, majd ők megmondják az embereknek, a többségnek, hogy mi jó nekik, és ha kell akár erőszakkal, fegyverrel kell ennek érvényt szerezni. Mintha csak az mszmp-kb kiáltványát hallanám. Hát ilyen egy balliberális demokrata!
dick52
2014. május 20. 07:33
Eredj az anyádba vén marha!
mustármag
2014. május 20. 07:30
Neki ez megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!