A revizionizmus hívása

2014. március 02. 12:03

Létező politikai tőke lehet-e Magyarországon újra a revizionizmus, vagy a történelem kukájának a rothadó szegmense marad most már mindörökké?

2014. március 02. 12:03
Regnum!
Regnum!

„Létező politikai tőke lehet-e Magyarországon újra a revizionizmus, vagy a történelem kukájának a rothadó szegmense marad most már mindörökké? Nos, erre a választ nem mindig véleményvezérek és a nép adja meg, hanem maga a helyzet. Revizionizmus, azaz egy korábbi igazságtalan helyzet - Kárpátalja elcsatolása és az ottani magyarok elszakadása az anyaországtól - felülvizsgálata. Jelenleg pedig helyzet van; a szomszédunkban oszladozni látszik egy államalakulat. A kérdés tehát nem az, hogy hol van a revizionizmus, hanem az, hogy lehet-e aktualizálni és nyerhetünk rajta valamit?

Talán most újra a délszláv háború emléke kísért és a kérdés ugyanaz a magyar politikai elitnek és a magyar nemzetnek is; megint magyarok vérezzenek egy olyan földön, amely az országunké volt, de most ne magyar érdekekért, hanem egy újabb hátrányos helyzetért, egy újraosztásért? 150.000 magyar ember és a földünk most éppen a tét, amelyre hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy »Ukrajna« illetve »ukrán kérdés«. Pedig nem az, vagy nemcsak az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2014. március 02. 22:59
Revizionizmusból nem politikai tőkét kell kovácsolni. Abból ugyanis semmi más nem származna jelenleg, mint nemzetközi visongás, meg szankciók. Ehelyett úgy kellene politizálni, hogy a tortaszelető (akinek a kezében a kés van), ha sor kerül egyszer a szeletelésre, ne felejtse ki a magyarokat sem. Ezért viszont valamit cserébe adni kell, mert a nagypolitikában valóban nincs ingyen torta.
korona
2014. március 02. 18:18
Az első alkalmas adódó időpontban VISSZA KELL CSATOLNI KÁRPÁTALJÁT! Ne hagyjuk, hogy zsidók döntsenek a fejünk felett rólunk. A zsidók gyűlölnek bennünket és nekünk csak rosszat akarnak, többek között ez a zsidó Martonyi is, aki még ráadásul spicli is volt. Milyen jogon vették el Magyarországtól a területeinket? Indokolják meg.
gatyakorc
2014. március 02. 14:24
Nincs is szebb, mint mikor a jóltáplált felsőközéposztálybeli magyarországi regnumos seggfejek azt hiszik, hogy ez valami kibaszott rizikó. Nem bazmeg, Csapon meg Técsőn hús-vér emberek élnek, és egynek a halála,vagy akár csak a halálfélelme sem éri meg azt, hogy Pánczél Hegedűs Jánosnak meg a kis barátainak végre merevedése legyen.
56október
2014. március 02. 13:14
Kisöreg, a revizionizmus sosem volt és soha nem is marad ..."a történelem kukájának rothadó szegmense..."! A revíziós érdek, ha igazságos, nem múlik el az idővel. Lásd............, no, lásd csak a zsidókat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!