A Duna – a mintakép

2012. december 29. 09:41

A sajtószabadság és a magyarság barátainak kevés okuk van az ünneplésre. Az a nap közmédiánk és nemzetünk hatalmi kisajátításának az útján volt mérföldkő.

2012. december 29. 09:41
Révész Sándor
NOL

„Holott a célt, a teljes magyar nyelvű nemzeti-kulturális közösség televíziós szolgálatát mindenki támogatta. Ez a cél azonban nem zárta ki, hanem éppen megkövetelte (volna), hogy az azt szolgáló médiumot semmilyen politikai erő ne sajátítsa ki. Ezt a kisajátítók meg is értették. Abban a pillanatban, amint az övéik kibuktak a kormányzásból. És elfelejtették. Abban a pillanatban, amint újra hatalomhoz jutottak. A Duna Televízió akkor került a közmédia egészével együtt az ellenzékkel való megegyezést megkövetelő szabályozás alá, amikor a kisajátítókkal szemben több mint kétharmados kormánytöbbség állt, mely bármit megtehetett volna.

A bármi helyett viszont az ellenzékkel egyetértésben meghosszabbították a kisajátítók által egyoldalúan kinevezett Sára Sándor elnöki mandátumát. Jól tették. A Duna Televízió Sára irányítása alatt a legkevésbé sem volt annyira borzalmas, mint a mögötte álló Világszövetség, s nem lett az utódja irányításával sem, akit már ismét csak az ellenzék kirekesztésével választottak meg a neonáci MIÉP-pel összejátszva, törvénytelenül az első Orbán-kormány alatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. január 01. 20:29
Eddig mi fizettük, 2010-től a munkáltatója azért olyan aszott és mérges.
Agricola
2012. december 30. 10:44
"A sajtószabadság és a magyarság barátainak kevés okuk van az ünneplésre." Írja arcátlanul Révész Sándor. A kormány épp annyi nyílt kritikát kap, mint elődei. Hol él ez a szerencsétlen Révész Sándor? Nem néz ATV-t, nem olvas Népszavát, Népszabadságot és egyéb kormányellenes sajtótermékeket, amelyekben nemcsak kritika, hanem kormányellenes hazugságok rágalmak is szabadon megjelenhetnek? Ha nem lenne sajtószabadság, ez lehetetlen lenne!
kaktuszvirág
2012. december 30. 10:44
Ki fizeti a Révészt?
Kandeláber
2012. december 30. 10:43
Ez mióta a magyarság barátja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!