A volt miniszterelnök plágiumügye szendereg

2012. december 13. 21:51

A kettősmérce megint kifényesedett.

2012. december 13. 21:51
Kovács G. Tibor
Gondola

„Izzadságszagú plágiumvád ért egy politikust valahol Európában. Sikerült nagyra tupírozni az ügyet, az izzadságszag azonban körüllengi mind máig. Másfajta illatárnyalat felhőzik ugyanakkor egy szendergő plágiumügy körül.

Egy volt miniszterelnök máig nem tisztázta a plágiumvádat.

Pedig ez utóbbi ügyben élő tanú is megszólalt: az, akitől a kérdéses szakdolgozat feltehetően származik. Ez esetben nem csupán szövegrészek eredete kérdéses. Maga a teljes szakdolgozat plágium – mármint a gyanú szerint.

A tisztázás folyamata azonban elszenderült.

Ugyanazok, akik lázas buzgalommal keresték a vitatható forrású mondatokat az egyik dolgozat részleteiben, a teljes szakdolgozat ügyére fittyet hánytak. Ez az utóbbi, jóval súlyosabb ügy valamiért nem csigázta fel kíváncsiságukat.

A kettősmérce megint kifényesedett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2012. december 14. 09:20
Látom kurvára nem sikerül fogást találnotok Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úron és ezen szétgörcsölitek magatokat!
Terminátor
2012. december 14. 08:56
...nem zörög a haraszt... ilyen pancser kormánya még soha nem volt az országnak !!!
bigyomail
2012. december 14. 08:36
Ha bizonyítható lett volna, akkor a Magyar Nemzet, vagy a Heti Válasz (HírTV, stb...) már rég bizonyította volna. Vagy ők csak a fizetést veszik fel, ellentétben a HVG-s újságírókkal, akik meg is dolgoznak érte?
Felebarát
2012. december 14. 06:09
csak apróság, az ügyvéd bevallotta az újságíró hazudott a plágium ügyben kapcsolatban...és a második pert vesztette el a MN... és még a diplomát se kellett bemutatni, hisz nem tudták bizonyítani az állitásukat...fura
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!