Ezért voltam muszáj eljöjjek Magyarországról

2012. október 30. 13:55

Nekem rengeteggel tartozik Magyarország, amiért egy ilyen kivételes arc, mint én odaszülettem.

2012. október 30. 13:55
Modor Tibi
Modoros

„Úgy éreztük, ez az ország nem halad sehová, és bár az ember kidolgozza a belét, akkor is lehúzzák még a hetedik bőrt is róla. Itt megbecsülik a munkánkat.

A vállalkozásokat ellehetetlenítik, kénytelen voltam már időszakos munkára bejelenteni és zsebből fizetni mindenkit, az Adóhivatal meg a Köál pedig folyton vegzált és fejőstehénként kezelt - ugyanúgy, ahogy az autósokkal szokták.

Kurvára utálom a jelenlegi kormányt, és nem tudok belenyugodni, hogy demokratikus választásokon a többség nem az én pártomat emelte újra a hatalomra. Efölötti tehetetlen keserűségemben ott teszek alá állítólagos hazámnak a távolból is, ahol csak tudok. Rossz hírét keltem, hazaköpködök, az otthonmaradottak életét facebookos és egyéb internetes szennyezéssel próbálom megkeseríteni.

Egy pitiáner, szar alak vagyok, és úgy érzem, nekem rengeteggel tartozik Magyarország, amiért egy ilyen kivételes arc, mint én odaszülettem. Továbbá az ingyenes óvoda, általános- és középiskola után az egyre inkább szart sem érő - ám azt állami finanszírozású képzésen 8 év alatt megszerzett - diplomámmal se találtam azonnal olyan állást, ahol havi nettó ötszázezret kerestem volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
népoldali
2012. október 31. 10:23
Kurva jo!mennyim ilyen van.aki köpköd haza mert nemasudsz mentalitás gyözött,jogokrol ordit-kötelességek nélkül! Gratula!
miloka
2012. október 30. 21:54
Ez az írás viccnek nagyon gyenge, komolyan meg nem lehet venni.
laci0011
2012. október 30. 18:08
A fiatal fityusz pártelit sértődött funkcijának,böffentését olvashattuk.Gondolom 500 fixel elvan valahogy.
laci0011
2012. október 30. 17:45
Stefike meg modor tibi,kicsit sok 1 napra a jobber kultúrfölényből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!