Hol antiszemitizmus van, ott antiszemitizmus van?

2012. július 19. 16:23

Dolga-e egy médiasztár-történésznek, hogy kevésbé médiaszereplő kollégáját leantiszemitázza csak azért, mert antiszemita felhangot vélt kihallani?

2012. július 19. 16:23
Gulyás András
Galamus

„Gerő valami olyasmit tett, mint aki megkóstol egy agyonsózott, ráadásul odakozmált ételt, és megállapítja, hogy ha egy pici kakukkfű lenne benne, akkor volna csak az igazi. Amikor egy országban gátlástalanul, és persze büntetlenül, ráadásul egyre nyíltabban zsidóznak akár a nyílt utcán, akár egy városházán, akár a T. Házban, akkor vajon dolga-e egy médiasztár-történésznek, hogy kevésbé médiaszereplő kollégáját leantiszemitázza csak azért, mert bizonyos megfogalmazásaiból egy kis nyelvi csűrcsavarral, sőt belemagyarázással antiszemita felhangot vélt kihallani? Gerő mindig is szeretett sarkosan fogalmazni, néha extravagáns fordulatokkal élni, különben nem lenne a (baloldali) elektronikus sajtó kihagyhatatlan figurája. Ha ott mondott volna ki ilyen súlyos megállapításokat, akkor talán helyére kerülnek a dolgok gyorsan, és ő is visszakozik némiképp. De hát ezúttal mindent jól megfontolt, meggondolt, leírta, helybenhagyta, és elküldte a Galamusnak. Gondolom, akkor is mindent jól megfontolt, amikor majd tíz éve az ÉS-t vádolta meg náciszimpatizánssággal azért, mert közölte egy holokauszt-túlélő glosszáját, amelyben azt javallotta Erns Nolte német történésznek, aki szerint a gázkamrákban történt emberpusztítás a lehető leghumánusabb megoldás volt, hogy talán tenne egy próbát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hiteles
2012. augusztus 02. 09:59
Számomra ijesztően alacsony szinvonalon folyt az eszmecsere, h a egyáltalán annak nevezhető ez a zsigeri vagdalkozás. Globális zsidó összeessküvés a népek jogos nacionalizmusa ellen. Budapest népe a nagyszülők beszámolója alapján,mint a zsidók gyámolítója.És így tovább. Jóságos ég.
kalasnyikov
2012. július 20. 06:27
és ti szemiták miért ragaszkodtok judapesthez????DDDDD
Hajdú Sógor
2012. július 20. 00:29
Baszki, két év után se tudnak leszakadni Illyésről és egy saját cimet kitalálni. Tajgetosz pozitiv köcsögök.
Hajdú Sógor
2012. július 20. 00:20
Mennyetek mán a kurva anyátokba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!