Ami sok az sok

2011. július 31. 12:31

Ha legközelebb előkerül JOHN LOCKE-nak valami rokona, nem fogok csodálkozni.

2011. július 31. 12:31
Uj Péter
Klassz Véres Cvikli

„Én tudom jól, kérem szépen, hogy a világon minden fontos ember magyar, de ami sok az sok.

Azzal mégis nehéz mit kezdeni, hogy idelenn Mindszenten két kajakos tiszai balinozás közt (istenebb az istennél, no kiddin) előáll egy helyi buli, ahol a csajom (negyvenegy vagyok:feleségem, igen, kapjátok be mind!) osztálytársai, ismerősei jönnek össze, a környékről szanaszét származott embörök, istenien őznek ilyenkor, én nem tudok, mert szolnoki vagyok, faszba, mindegy, szóval összejönnek, meggypálinkát, meggybort iszunk a kiskonyhában, és a Wizzair jelen lévő informatikai vezetőjének egy politikai vitában szóba hozom Tocqueville-t és John Lukacst, konkrétan a legutóbbi könyvének előszavát, mire a használaton kívüli öntöttvaskálya mellől fölszólal erős akcentussal egy szemüveges, kopasz fiú, akiről kiderült, hogy a pennsylvaniai Lansdale republikánus polgármestere (Andrew Székely, egy itteni lány férje), és John Lukacs közeli jó barátja, rendszeres vacsoravendége, hogy hát a Luki így meg így szokott nyilatkozni bizonyos magyar fejleményekről, akkor muszáj dobnom egy (két, há) hátast. Bazmeg, ha legközelebb előkerül JOHN LOCKE-nak valami rokona, nem fogok csodálkozni.

Kisfalumba’, ott születtem én, tárárárárá, etc.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajen
2011. augusztus 01. 17:34
Jó lesz ez ide a liberális kultúrfölény igazolására. A hülye fogalmazás lazaságként valóü tálalása. UP erősen túlértékelt szerző, jó pillanatai vannak, de amúgy erőltett a csávó nagyon.
narmer
2011. augusztus 01. 10:04
Láma szeme. Nagy különbség van egy szabadvers, meg egy részegen odakent tömény hülyeség között.Ez utóbbi Uj Péter cikke. csaj, ill.felesége Féderer Áágnes ,( Népszabadság)
Merlin
2011. július 31. 20:41
Régebben még voltak értelmes megnyilatkozásai, de ha átment dajcsba, az már a vég kezdete. Ez most felvágás akar lenni, vagy a Magyarok a világban c. lerágott csont ? A meggybor pedig pocsék.
röviden
2011. július 31. 19:15
Csak a törpenyulak, azokkal mi van? Nem unatkoznak ilyenkor ? Vagy olvasgatnak egy kis Hobbes-t?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!