Szénné égő Magyarország

2011. május 27. 12:51

Elvtársak, idehaza olyan dolgok esnek meg, hogy egy új konzervatív magyar párt ezeket mélyen fogja szégyellni.

2011. május 27. 12:51
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját. Amíg Orbán Viktor kint azt mondja, hogy a krumplileves legyen krumplileves, meg hogy munkaalapú izé jön, elvtársak, idehaza olyan dolgok esnek meg, hogy egy új konzervatív magyar párt ezeket mélyen fogja szégyellni. Például azért, mert a munkaalapúság közben a 16 százalékos adóval éppen nem munkaalapon keresnek ők havi százezrekkel többet, és egyre többen csak keresik azt a munkaalapú izét. Ehelyett vagy elveszítik, vagy képtelenek újat találni. Olvasom: Debrecenben megjelentek az első diplomás utcaseprők, akik jobb híján közmunkát vállaltak. (...)

Az IMF is beszólt, hogy még kínosabb legyen a helyzet. A Gyurcsány-kormány által felvett, a piacinál alacsonyabb kamatozású hitel ugyanis növelte a valutatartalékot, támaszt adott a válság idejére - és még csak el sem költötték. Na, ennek most annyi. A Gyurcsánnyal egykutya Strauss-Kahn (Kövér László szíves közlése) »megmentette« a magyar olajvállalatot. Van okunk a büszkeségre. Igaz, az IMF megjegyezte, hogy nem arra adta a pénzt, hogy Orbán államosítson. A vásárlással kapcsolatban azért szintén akad néhány kérdés: 1. Miért nem tájékoztatták előzetesen a közvéleményt? 2. A részvényvásárlás összefüggésben lehet-e kormányzati emberek horvátországi, a MOL-llal kapcsolatos üzleti tevékenységéhez? 3. Kimeríti-e a bűncselekmény fogalmát, hogy 80 milliárddal többe került a tranzakció, mint egy évvel korábban? 4. Schiffer András nem gondolja-e úgy, hogy feljelentést kellene tennie a közpénz elherdálása miatt, főleg amikor a GDP közel 2 százalékának kiszórása közben egész szakmák képviselői kerültek a tönk szélére?

És végül: a színházi szakma nyomása egyelőre elég volt ahhoz, elkerüljük az újabb nemzetközi botrányt, amely Alföldi Róbert kirúgásával burjánzott volna. A senki által nem ismert Réthelyi úr, aki ért az egészségügyhöz, a kultúrához, a zöldügyekhez és mindenhez, egyelőre írásbeli figyelmeztetést rótt ki, mert a Nemzeti Szíházban úgy mutatták be Az ember tragédiáját, ahogy Madách megírta - orgiástul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2011. május 28. 10:02
Azért ne feledjétek, Gréczynek sokat köszönhetünk! Senki ilyen hatásfokkal nem amortizálta a Pártot és Vezérét!
trust
2011. május 28. 07:36
Elvtársak, te zsóti ki neked az elvtársad? Hülye vagy, ez az egy biztos! A többi mese.
Vizigót
2011. május 27. 21:42
Ja hogyne, a szerinted mélyen szélsőjobb párt-ez biztos a Jobbik-szövetségese a Fidesznek, ez valóban látszik is minden megnyilvánulásukon, hát persze. Hülye vagy te Zsolti. Annak hogy miért van annyi diplomás munkanélküli speciel egy oka van, sokan végeztek el olyan szakokat, amikre kevés a kereslet, és ezért nem bírják kamatoztatni a megszerzett tudásukat annak megfelelő munkahelyen. Nem olyan bonyolult ez Zsolti, még te is értenéd, ha kicsit kidugnád a fejedet a Gazdi valagából. Te Zsolti, ne a Schiffert csesztesd, ha valami bűncselekményt vettél észre, élj állampolgári lehetőségeddel, és uccu tegyél saját magad feljelentést, erre neked is van jogod. Alföldi ügyében netán arra gondolsz, ha őt Réthelyi kirúgja, a hasonszőrű, ún. mérvadó művészek Brüsszelig szaladtak volna a széles EU közvéleményt informálni a galádságról, mint nemrég tették azt Fischerék? Biztos így is lett volna, de még megtörténhet.
Autofocus
2011. május 27. 19:11
Gréczy, te hálátlan geci. Nem elég hogy a Mandiner felemelt amikor az elvtársaid beléd törölték a farkukat, most ideszarsz a stand-up comedy színpadára. Szégyelld magad, nyomorult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!