Sávelhúzásra várva

2011. február 13. 12:29

Inkább kihagytam volna a pálinkát, de a többiek figyelmeztettek, hogy ezzel a beilleszkedésemet veszélyeztetném.

2011. február 13. 12:29

„Ahogy ígértem, a Képviselő lettem és a Beszédet mondtam epizódokkal elindult »alulnézeti« sorozatot folytatom, és időnként beszámolok arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztem a helyi közéletben. Most azért jelentkezem, mert képviselői működésem kritikus szakaszához érkeztünk: pénteken postára adtuk azt a pályázatot, amelynek elnyerése esetén már nem éltem hiába...

Az ismerkedési perióduson már túl vagyunk, kezdem megérteni, mennyire fontos döntés lehet, hogy a gyönyörű új buszmegállókhoz okosan válasszunk »nehezen mozdítható« padokat, és azzal a gondolattal is megbarátkoztam már, hogy márciusban, a névnapom környékén majd nekem kell megvendégelnem a képviselőtestületi tagokat – hiszen itt ez a szokás. A legutóbbi ülés végén fürdetésre siettem, ezért a napirend utáni – amúgy számomra nagyon hasznos, ismeretbővítő jellegű – anekdotázós-beszélgetős részben inkább kihagytam volna a pálinkát, de a többiek figyelmeztettek, hogy ezzel a beilleszkedésemet veszélyeztetném, márpedig nincs ennél fontosabb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubakka
2011. február 13. 18:43
Gabi,ha nem pálizkázol a népekkel azt hiszik beteg vagy.Ha megiszod,kiderül.Fürdess inkább babát :D
Nomine
2011. február 13. 18:07
ha tetszik ha nem a pálinka része a magyar vidéki kultúrának, nagyvárosokban a trendi emberek sznobságból inkább whiskey -t isznak Gábor, elárulok valamit ha Ausztriában lennél képviselő akkor schnaps -ot kéne innod ;-) így megy ez
sensei
2011. február 13. 17:51
Gábor! Lehet, hogy eddig sem rajongtak érted aszófői képviselőtársaid, de elképzelhető, hogy nem utáltak túlzottan. Muszáj volt most ezt neked?
cutcopy
2011. február 13. 16:38
Itt kezdődik a korrupttá válás.. a bátor ittas bevállalásokon.. !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!