A magyar Kim Dzsong Il

2010. október 08. 14:09

„A király meztelen”, le kell leplezni hazugsággyárát. Ha ez megvan, akkor lassan el is indulhat Észak-Koreába, a neki való elvtársai közé.

2010. október 08. 14:09

„Nem tévedés, nem elírás, a magyar Kim Dzsong Il megszületett, és hasít az »ő szeretett népe« között. A különbség éppenséggel annyi, hogy nem Phenjanból indul országjáró körútjára, hanem Budapestről, nem a Koreai Munkáspárt főtitkára, hanem a magyar kormánypárt elnöke. Politikai kreativitása, nyitottsága és bolsevik világnézete azonban nagyban hasonlít a napokban éppen (egy)pártkongresszust rendező ázsiai diktátoréhoz. Erőltetett lenne talán az analógiám? Na, akkor lássuk! (...)

Kezdi azzal, hogy útra kell. Mindezzel semmi gond nincs, lenne mit magyaráznia a devizahiteleseknek, és hátha összefut egyikkel-másikkal országjárása során. De Orbán éppen ezt nem akarja, épp ettől retteg: a számonkéréstől, a bírálattól, az igazságtól. Ezért megy csendben, titokban és a sajtó többségét kizárva kis helytartóihoz, bíztatva őket az önkormányzati küzdelemre. Bár ez nem olyan könnyű, hiszen Veszprémben például még őket sem értesítette, hol is hódolhatnak majd neki. A kis helytartók felsorakoztak itt, a Vezér meg megjelent ott. Sebaj, a szervilizmus nem ismer határokat, végül csak egymásra találtak politikai félhomályukban. A Vezér pedig elégedett, kezet rá a káderekkel, majd eltűnik a választások idejére Narancs Kávézóra átkeresztelt kocsmában. Ahogy tenné azt Kim Dzsong Il, aki látogatása alkalmával vörösbe burkolt kerámiakészítő üzemben parolázna. (...)

»A király meztelen«, le kell leplezni hazugsággyárát. Ha ez megvan, akkor lassan el is indulhat Észak-Koreába, a neki való elvtársai közé. Hosszú, de jó út lesz az is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2010. október 09. 17:03
Mindezt a hülye következtetést abból vonja le, hogy a miniszterelnök meglátogatta a katasztrófa sújtotta területet. Nem ő csinálta, mint Kim Dzsong, vagy Gyurcsány, hanem elhárítja, segít. De beteg elme!
MacPhisto
2010. október 09. 16:19
Szegény hülye Molnár et....
várúr
2010. október 09. 15:36
Bajtársak! Ez a Molnár a doktori címét az ecserin vette? Netán Észak-koreai diplomája van? Vagy leszóltak neki Phenjanból, hogy hozza képbe Kim Dzsong Ilt? Esetleg bohócoklevele van? De akkor miért nem a Fővárosi Nagycirkuszban lép fel? Még néhány ilyen szocialista "értelmiségi" és bezárhat a Fábry-show.
slomovicz
2010. október 09. 13:56
Ez a Molnár Csabi -engem egy patkányra emlékeztet, aki a csatornából jött fel, és szétrágna mindent amit elér, - üssük agyon egy szívlapáttal az ilyen patkányokat. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!