Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

A Fradi korábbi klasszisa biztos benne: Szoboszlai most lehet majd igazán a Liverpool vezére!

2024. május 22. 19:21

A holland középpályás szerint az új vezetőedző, Arne Slot érkezésével még felszabadultabbá válhat Dominik játéka.

2024. május 22. 19:21
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/EPA Peter Powell

 

A Ferencvárossal 2013-ban Ligakupát nyerő holland légiós jelenleg a Zalaegerszegi TE utánpótlásában dolgozik, még Ricardo Monizzal tért vissza Magyarországra, a zalai megyeszékhelyre. Julian Jenner jól ismeri a Liverpool FC új, holland menedzserét, így biztos benne, hogy „Szoboszlai még jobb játékossá válhat Arne Slot irányításával; a szakember a labdatartásra épülő filozófia híve, akárcsak Pep Guardiola a Manchester Citynél. Ezért gondolom úgy, hogy Dominik még nagyobb szerephez juthat a középpályán.

Ha nála van a labda, és övé a felelősség, akkor gyors és jó döntéseket hoz. Elég, ha visszagondolunk a Montenegró elleni Eb-selejtezőn látott szólójára.

JENNER Julian;
Julian Jenner látványos produkciókra volt képes a Ferencvárosban Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Julian Jenner szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a Liverpool elegendő időt adjon a Jürgen Klopp után érkező menedzsernek a beilleszkedéshez. „Jól ismerem Arne Slot hozzáállását is. Céljai eléréséhez mindig egy adott játékstílust alkalmaz, amely mellett aztán a végletekig kitart – néha talán indokolatlanul hosszú ideig.”

Kétségkívül nagy elvárások várják a Liverpoolnál, hiszen elődje világszínvonalú munkát végzett. 

De ne feledjük: a Liverpoolnál töltött első éveiben még Jürgen Klopp is döcögött a Liverpoollal; így Arnénak is idő kell ahhoz, hogy teljesen megismerje új csapatát.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:46
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­e­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­x­i­­ ­p­­u­n­­­c­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
contractor-2
2024. május 23. 08:20
Ősszel eladják, amíg ér valamit.
bunko-jobbos
2024. május 23. 07:31
Jól jött ez az edzőváltás. Mert azt nem tudjuk, hogy mi lesz, csak reménykedünk, de most szar volt. Egyszerűen nem neki való volt ez a szerepkör. De van olyan, aki szerint az angol foci nem neki való. Majd meglátjuk. Reméljük, hogy megtalálják a helyét.
kishal
2024. május 22. 23:24
Csak a halál biztos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!