Rossz hírt kapott a Barcelona magyarja: világsztár posztriválist igazolt a klub

2024. október 02. 19:31

Immár hivatalos, amit sokáig csak pletykáltak, egy korábban már visszavonult lengyel kapust igazoltak a katalánok a megsérült ter Stegen helyére.

2024. október 02. 19:31
Wojciech Szczesny is greetings  fans after the UEFA Euro 2024 Group D match between France v Poland, at the  BVB Stadion Dortmund in Dortmund, Germany, on June 25, 2024.

Fotó: Andrzej Iwanczuk/NurPhoto via AFP

A katalán óriásklub, a Barcelona labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a korábban már visszavonult Wojciech Szczesnyt. A lengyel kapus 2025 júniusáig érvényes szerződést írt alá, amelyre azért volt szükség, mert az állandó kezdő Marc-André ter Stegen hosszú időre kidőlt a sorból súlyos térdsérülése után.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy megegyeztünk a Barcával. Készen állok az új kihívásra! Lewandowski volt az első, aki felhívott. Kellett némi győzködés, az elején nem voltam benne biztos, hogy készen állok, de

a barátaim és a családom azt mondták: ha nem fogadod el a Barcát, akkor nagyon hülye vagy!

Végül is egyetértettem velük!” – mosolygott Szczesny.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Inaki Pena szerepében van egy minőségi második számú hálóőre a katalán gárdának, és a magyar tehetség, Yaakobishvili Áron is a keretbe került a német hálóőr sérülése után, de a Barca mindenképpen akart egy megbízható megoldást a szezonra. A magyar fiú a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában egyaránt leülhetett a kispadra, de pályára egyelőre nem lépett. Szczesny érkezésével pedig újabb rutinos riválist kapott – az idő azonban neki dolgozik.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000102
2024. október 02. 19:35
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­­k­­e­­l­­d­ ­­­a­­ ­s­­z­e­x­­i­­ ­­­p­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
billysparks
2024. október 02. 19:34
Szcseszny szerintem erősen túlértékelt kapus. Már fénykorában is az volt.
Pandaka pygmaea
2024. október 02. 19:33 Szerkesztve
"Rossz hírt kapott a Barcelona magyarja: világsztár posztriválist igazolt a klub" Hogy mi van?? 👀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!