Új esély a magyar szupertehetség előtt – lehet, hogy mégsem szerződteti Szczesny-t a Barca

2024. szeptember 27. 22:36

A katalán klub még nem döntötte el, hogy elfogadja-e a lengyel kapus feltételeit.

2024. szeptember 27. 22:36
Aron Yaakobishvili goalkeeper of Barcelona during the LaLiga EA Sports match between Rayo Vallecano and FC Barcelona at Estadio de Vallecas on November 25, 2023 in Madrid, Spain.

Nyitókép: Jose Breton / AFP

 Csütörtökön még biztosnak tűnt a meglepő hír, miszerint a nyáron visszavonult 84-szeres lengyel válogatott kapus Wojciech Szczesny a Barcelona kedvéért visszatér a profi futballhoz

A katalán klub azért kénytelen valakit szerződtetni, mert kapusuk, Marc-André Ter Stegen súlyos térdsérülést szenvedett

A német kapust nyolc hónapig kénytelen lesz nélkülözni a Barca, és bár Inaki Pena szerepében van egy viszonylag jó második számú hálóőrük, egy ilyen szintű klubnak jóval nagyobb rutinra van szüksége a kapuban, a 84-szeres válogatott lengyel pedig kétségkívül rendelkezik némi tapasztalattal a nemzetközi porondon. 

Úgy tűnik azonban, Szczesny bizonyos feltételekhez kötötte a visszatérését, és ezek közül az egyiket nem feltétlenül teljesítené a klub, így lehet, hogy meghiúsul a szerződés – közölte a Magyar Nemzet. 

A lengyel labdarúgó ugyanis garanciát szeretne arra vonatkozóan, hogy ő lesz a Barcelona első számú kapusa, és nem kell a posztért versenyeznie csapattársaival, ez pedig a katalánok vezetésének nem feltétlenül tetszik. 

Amennyiben így lesz, lehet, hogy a Barcelona második számú csapatában védő 18 éves magyar U 18-as válogatott Yaakobishvili Áron örülhet, hiszen Ter Stegen sérülése miatt előreléphetett, és betették nagycsapat keretébe.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 23:41
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­­k­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!